Majbrasa och Hotellrum.


Nu har jag varit på Majbrasa med mina två yngsta små änglar. (*harkel*)

De andra två… ja det är en lååång historia… Jai, min fjortis är fortfarande ute, men jag ska snart ringa hem henne så jag kan lukta på henne, innan jag går och lägger mig. Hennes kompis ska sova här, så man måste ha lite koll när de varit ute och fladdrat själva…

Min äldsta lilla virrhöna är i Stockholm på hotell. Med 3 tjejkompisar. Två hade hyrt ett rum, för att komma från fyllan i sta ´n. Låter som en dålig ursäkt, men det har låtit ok när jag ringt hittills… (peppar, peppar…) Ja, men de  kunde i  alla fall sova fyra tjejer där utan att det kostade mer, så min dotter blev medbjuden.

Trevligt! Rummet är hyrt i ena tjejens pappas namn , som skjutsade ner dem till Stockholm och checkade in dem. Han ska även hämta i morgon!

Hon har helt otroliga föräldrar, den tjejen. Fast ibland får man lite dåligt samvete för att de gör så mycket och kör tjejerna jämt, men de brukar vara här ganska mycket på helgerna, så jag hoppas det jämnar ut sig något.

Fast det är tveksamt om jag skulle sitta och åka och lämna och hämta i Stockholm, även om jag haft körkort, för de är ju ganska stora och borde kunna ta tåget själva! Men jag är ju ändå tacksam att de gör det, eftersom även min dotter får åka med.

Nu sitter jag bara här och ”babblar” för att få tiden att gå, så jag blir trött och kan somna utan ångest för att jag inte har full koll på min sjuttonåring. Men om de missköter sig eller super sig kanon, så borde väl hotellet ringa pappan som checkat in dem, eller…?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Majbrasa och Hotellrum.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Anneli (svar):

  Hmmm… Vet inte vad jag ska säga men du är som skön, har läst din blogg ett tag, varje dag.. Har inte komenterat nått för jag visste inte man kunde göra det om man inte var medlem och det blir nå fel då jag ska göra en ny andvänare på aftonbladet åde. =) HA de bra!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 maj 2006, klockan 01:46

  #2 Kommentar från ”Sister” (svar):

  Hej ”Syrran”,
  Nu är jag tillbaka igen 🙂
  Jag hade några dåliga dagar i slutet av veckan och helgen har jag ägnat åt omladdning av batterier och avstängd dator.
  Men jag är fortfarande förälskad……….den rosa är nära mig vad jag än gör. Jag har laddat in mp3 filer så speciella låtar ringer för speciella personer. Det är en del som jag inte hunnit med än………som det här med röstmeddelande och röstuppringning tex. En sak som jag funderade på………hur ser de urläckra färdiga smajlisarna ut hos mottagaren om de inte har en lika moderna NOKIA telefon som vi har? Ser de ut som vanliga :-), :-(,:-D eller blir det figurer hos dom också? Det här med ”talknapp” måste ju betyda att vi kan prata med varandra som i hederliga komradior. ”Syrran här….kom in syrran”

  HAHAHAHAHAHAHAHAHA….
  ….skitläckert.

  Jag har till och med lagt ut min gamla telefon till försäljning på Blocket.

  Trots oro för döttrar så verkar du ha haft bra helg med karusellåkning och brasa. Det låter underbart tycker jag. Jag var också vid en brasa men jag önskar att vi hade lite närmare till karusellerna.

  Kram
  /Eva

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 maj 2006, klockan 21:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.