God middag!

Det här var vår middag idag! Den var inte god, den var fullständigt UNDERBAR!!! Det är kycklingfilé i gräddsås, sen är det potatiskrocketter och sallad. När jag har lite mer tid än jag hade idag, gör jag hasselbackspotatis i stället, men potatiskroketter är ett helt fullgott alternativ!

Någon som blir sugen?

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”God middag!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från konsultengren (svar):

  ser ut som rena mästerverket…hur smakade det?….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 maj 2006, klockan 23:52

  #2 Kommentar från GuitarMan (svar):

  Tack för det, nu blir man ju sugen trots att klockan är mycket, men åt grillade kotletter som jag grillat ute, det är inte dumt det heller

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 maj 2006, klockan 23:53

  #3 Kommentar från S-Man (svar):

  Tack för den du!
  Blev ju inte alls hungrig…

  Har precis mosat i mig en smarrig Baguette från Tjårren.
  De är goda de rackarna!

  Kram

  =D

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 maj 2006, klockan 23:58

  #4 Kommentar från Smulan (svar):

  Själv föredrar jag mer sallad och mindre grädde. Annars ser det gott ut.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 13:12

 2. Ã…Ã…H! jag som är hungrig.. nu blev jag jättesugen på detta. Men jag måste säga, att räkorna du skrev om för ett (långt) tag sen är jag inte lika sugen på 😉 jag gillar verkligen inte skaldjur, eller fisk. inte något som kommer från havet över huvud taget. Eller, salt kommer därifrån, right? 🙂

 3. Tildah: *S* Nej, det är ju inte helt ovanligt att folk inte gillar ”seafood”. Men denna, med kyckling, är också en fröjd för varje gom. (Tror jag ska laga denna idag nu, om jag har kycklingfileeer hemma, vill säga!) Kram! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.