Dagisfunderingar.

Mabou: Mamma, jag tycker synd om tjejerna på dagis, deras mammor och pappor är inte så snälla!

Jag: Jasså? varför det?

Mabou: Men de får ALDRIG Spiderman- eller Bathmantröjor och sån ´t…

Jag: OK, men tjejerna kanske inte vill ha det?

Mabou tittar på mig med en blick som säger: ”Finns-det-någon-som -skulle-välja-att-INTE-ha-det?” Insikten gör att han totalt tappar talförmågan!

Nej, livet är bra orättvist…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Dagisfunderingar.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Eva (svar):

  HAHA…………underbart!
  När min unge var fyra år så kunde han för sitt liv inte förstå hur det fanns en enda människa i världen som inte var intresserad av att slå i spikar i precis allting som det gick att slå i spikar i och att inte alla barn i hans ålder kunde eller ens fick hantera en hammare i sitt hem 😉

  Även min förälskelse i den lilla rosa (hahahaha det låter som någonting helt annat än en mobiltelefon) är fortfarande enorm. Jag har också flyttat över bilder från dator till telefon och vice versa. Det här med skärmsläckare har jag inte fått någon riktig kläm på bara. När den ”går i gång” så blir det ju så mörkt så jag ser ju i alla fall inte vad det är för bild.

  Vad det gäller mp3 filerna så tycker ju jag att det är underbart att vakna på morgonen till Lisa Ekdahl och ”Natten skyddar de älskande”…………….ja jag har telefonen med mig i sängen också.

  Stor och somrig kram
  /Eva som ska gå och röjja i köket nu.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 maj 2006, klockan 17:06

  #2 Kommentar från Agneta (svar):

  *S*….ja du….ett stort mysterium det där!!!! Men påminn din lilla kille att med Sidermans alla superkrafter, kommer mängder av ansvar…framförallt att använda dem rätt *S*

  Stor Kram på er alla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 maj 2006, klockan 17:37

  #3 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Insikter är underbara.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 maj 2006, klockan 19:41

  #4 Kommentar från Britt (svar):

  Ungar är suveränt härliga 🙂 Har Du tänkt på det som Eva-syrran fick idé till när jag berättade om mina ”ringsignaler” … Du kan ju få hela Din fina barnsamling *s* – att spela in – MAMMA – MAMMA – COOLA MAMMA – DET RINGER !! hi hi hi hi hi !!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 maj 2006, klockan 22:59

  #5 Kommentar från Maya (svar):

  Bara älskar hans kommentarer.
  Sen måste jag bara säga att du såg sagolik ut i den Afrikanska?! klänningen.
  Den klär dig kanon, fast jag tror du skulle bli minst lika vacker i den idag ( i rätt size), Sen är ju frågan varför alla är så fåfänga… Jag använder tex inte make up varje dag och vissa vänner kan INTE fatta att man bara kan GÃ… UT utan!!! hihi.
  Ha en kanon dag vännen och resten av veckan med för den delen.
  Kram Maya

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 maj 2006, klockan 23:07

  #6 Kommentar från S. (svar):

  Solklar början där till en liten genusanalys gällande hur vi (samhället) fostrar flickor och pojkar olika och hur otroligt könsstereotypa barnkläderna är nu förtiden! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 23:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.