Förälskad


Nya förälskelser brukar ha en förmåga att ge mig en massa negativa biverkningar. Alltså, det brukar ta tid innan man vänjer sig vid varandra. Så risken finns att man av olika skäl inte sover så mycket på nätterna, vilket resulterar i en massa trötthet på morgonen.

Dyrt brukar det bli också, för helt plödsligt blir det jätteviktigt med nya kläder och att fixa håret etc.

Det kan bli ovant att dela säng med någon också, om man varit själv ett tag. ”Någon” kan ju dessutom ta en massa plats…

Ibland måste man anpassa sin matlagning efter den nya personen också…

Ibland kan han också ta för mycket tid i anspråk när man har annat man ”borde” göra.

Det är det som är skillnaden på den nya förälskelsen jag har. Alltså, sen är ju en annan skillnad att den här förälskelsen definitivt är en ”hon”! Hon väntar alltid på mig, även om jag pysslar med annat, hon tar ingen plats i sängen. Hon är VÄRLDENS gulligaste.

Det absolut enda hon behöver, är lite laddning av batteriet ibland!

Min ROSA mobil är min bästa förälskelse-någonsin!

Om inte annat så borde mina två nya mobilsystrar; Mingogirl  och Eva  instämma.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Förälskad

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Disa (svar):

  Jag ska också förälska mig snart…
  För jag ska också ha en ’jåta måbiiil’.:)
  Hade min nuvarande i bakfickan häromdagen när vi var och handla jag & Benke…
  På vägen hem sitter vi i bilen och plötsligt vibrerar hela …arslet på mig och jag hoppade till & skrek i högan sky vilket fick Benke att hoppa till 😀
  Jösses vad rädd jag blev ,,det var Jenny som ringde …:)

  Ha det gott med din ”flickvän” 😉
  kram//Disa

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 13:15

  #2 Kommentar från Nika (svar):

  Hejsan…hittade din blogg när jag skulle pinga min egen.Klickar på allt som har med tonåringar att göra…har själv några stycken…
  Ha det gott….i’ll be back
  Nika

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 14:37

  #3 Kommentar från Eva (svar):

  Syrran syrran…………
  Jag har köpt värsta coolaste skorna som passar perfekt till den rosa älsklingen.
  HAHAHAHAHAHA…
  ……….dom är underbara.
  Totalkitchiga helt enkelt.
  Har lagt ut bild på min blogg men lova att du sitter ner när du kollar 😉
  /Eva

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 16:43

  #4 Kommentar från it-girl (svar):

  hej, vad tycker du egentligen om batteriet, jag tycker inte det håller så länge, var inne på service med den då uppdaterade de mjukvaran på telefonen och sedan dess har batteriet varit något bättre….Vet du vad jag gjorde?? Jag gick först in på en telia butik i stan de sa vi kan skicka iväg den så har du den igen om en vecka sa de, nänänä tyckte jag så jag åkte över hela stan för att komma till den här service butiken de på telia skulle ha skickat den till betalade 200 kronor extra (servicen var gratis)för att de skulle fixa telefonen på en timme, bara för att jag inte ville/kunde vara utan den.fjantigt va??

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 20:23

  #5 Kommentar från Carola (svar):

  Hej appropå batteritiden, jag hade en rörlig skärmsläckare, tog bort den och då höll batteriet längre. ha det bra med era nya kärlekar, jag har köpt bling bling till min svarta.Kram Carola

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 20:34

  #6 Kommentar från Maya (svar):

  Vill med ha en 🙁 Fast alla pengarna går till renovering & trädgård just nu… får väl se om man kan spara lite 🙂
  Ha en kanon kväll… Förresten.. vi hade fel på -=TheKing=- fråga/bild 🙁 undra vad det kan vara… får väl in & gissa igen!
  Kram Maya

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 maj 2006, klockan 21:40

  #7 Kommentar från Maria (svar):

  Hon hade nog inte så fel, Lill Lindfors när hon för länge sedan sjöng om sin ”man i byrålådan”? Nu kan man ju till coh med ha dom i fickorna!
  Tänk om alla ”kärlekar” var lika lättskötta? Och att man efter att ha tröttnat på dom, bara kan lämna in dom för återvinning….
  Morgon-kramar /Maria

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 maj 2006, klockan 06:09

  #8 Kommentar från Lotta Nilsson (svar):

  Hej… Ditt nya hem ser trevligt ut. Det var länge sedan hoppas att allt är bra med dig… Kram kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 maj 2006, klockan 09:09

  #9 Kommentar från Mian (svar):

  Jag är mkt mkt avis på er och era fräsiga störtsköna mobiltelefoner…Önskar att tomten kunde ge mig en sån…fast det är ju ett tag dit..Hoppas förälskelsen håller i sig länge, för det är en så skön känsla när den är så kravlös som denna..hihi…Jag minns hur jag ett år i gymnasiet förälskade mig för första gången i en ljusblå skinnsoffa!!! Som tur var kostade den då 10 000 kr och det är man ju evigt tacksam iddag för att man inte hade,för jag vet inte om det hade matchat mitt hem på samma sätt idag som jag tyckte det gjorde 1984..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 maj 2006, klockan 09:38

  #10 Kommentar från Jessica (svar):

  jag är också förälskad, Har precis köpt världens sötaste, gulligaste, coolaste, rosa mobil, precis som du. Jag är inte speciellt utseendefixerad, men den här mobilen köpte jag enbart efter utseendet. Gör det mig till en hemsk människa???

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 maj 2006, klockan 10:48

  #11 Kommentar från Anki (svar):

  Funderade på de här med ”kärlek till sin mobil”
  Har aldrig tänkt på det tidigare men
  -jag grips av panik om jag glömmer den någonstans.
  -den ligger alltid brevid mig på nätterna (fast inte I sängen)
  -den är väldigt läcker, dock inte rosa.
  Är de kärlek kanske?
  Anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 maj 2006, klockan 14:22

 2. Pingback: Kort som kort! Eller?

 3. Pingback: En underbar liten BLOGG-bebis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Nej, men min mobil har inget […]

 2. […] blogga på Aftonbladet och under den tiden blev Eva och jag mobilsystrar! (Klickbart) Jag köpte en rosa mobil (Klickbart) och sedan gjorde bl.a. Eva det […]