Klart killen behöver en cykel!

Mabou: Mamma! Nu är jag arg! Jag måste få en cykel med två hjul nu!

Jag: Ja, men vi har en, fast vi måste köpa nya däck till den (läs: när jag får pengar) sen måste vi sätta på de nya däcken på cykeln (läs: När morfar har tid att hjälpa oss). Sen ska vi måla om den (läs: Så snart storasyster har tid). Och sen måste vi sätta på stödhjulen, när vi byter däck. (Läs: när morfar kan.)

Mabou: Men jag behöver inga stödhjul…

Jag: Men du kan ju inte cykla på två hjul.

Mabou: Om du fixar cykeln, så fixar jag cyklingen!

DEAL!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Klart killen behöver en cykel!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Eva (svar):

  Han är ju bara SÃ…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã…Ã… underbart iskall *ler med hela kroppen*
  Om du bara ser till att du fixar det du ska så ser han till att fixa det som ligger på honom.
  Helt underbart! Vilken kille =)
  *tänker tillbaka på hur det var när min prins hade krävt att få stödhjulen bortmonterade och när det skiljde ett hårstrå mellan ryggskott och inte ryggskott för min del………..trots att jag är förhållandevis kort*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 16:26

  #2 Kommentar från Eva (svar):

  Jag har ju ingen blogg på Aftonbladet………..
  Så där ska det vara.
  Jag blev nog lite ivrig 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 16:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.