Nyfiken?

Jag-Tonårsmorsan av Tonårsmorsor (självutnämnd, förstås) erkänner härmed villigt, fast med röda, skamsna kinder och bortvänd blick, att jag gått totalt över alla gränser!

Jag erkänner att jag gått allt för långt, så långt att självaste Maratonloppet är en lätt match i jämförelse. Jag erkänner och är villig att ta mitt straff för att jag gjort något som jag själv tycker är en katastrof.

Vad har jag gjort? Jo, (jag vågar knappt säga det, för nu skäms jag verkligen!) jag har frågat min ena dotter om hon fortfarande är oskuld, medan jag spände min blick i hennes.

Fy fan för mig! Nu ska jag villigt ta staffet och ta på mig disken utan att klaga, disken som jag egentligen tänkte utkommendera till döttrarna i dag…

Jag vet att det var himla korkat! (Men erkänn att ni är bra nyfikna på vad jag fick för svar…?! Hehe.)

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

4 svar på ”Nyfiken?

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Annica (svar):

  Alla mina tjejer (3) kom hem och berättade att de hade ”gjort det” direkt efter det hade skett.
  Det kändes både bra och jobbigt.
  Bra att de hade förtroendet för mig.
  Jobbigt för att jag då började oroa mig för att de inte skulle skydda sig ordentligt.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 20:43

  #2 Kommentar från Carola (svar):

  Jag har suttit i samma båt som du:)Känner igen mej ännu en gång i dej och det är ju inte första gången jag har sagt det:)Nu har vi något här i familjen som kan få mej att gå i taket ,men vill inte direkt skriva det här men är du nyfiken kan du maila mej:)//Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 21:13

  #3 Kommentar från Matilda (svar):

  Nu vet jag inte riktigt vad du fick för svar av din dotter, om du fick något svar men jag kan tänka mig om ´jag jämför med alla häromkring… I vilket fall som helst tyckte jag det var bra gjort av dig! Varken hon tyckte om det eller inte. Idag kan jag önska att min mamma någon gång frågat mig något sådant så vi kanske hade haft en mer öppen relation till varandra idag… Men jag tror inte hon skulle bli så lycklig om hon hörde svaret! Du verkar vara en toppen mamma!! Blir du trött på ngn av dina döttrar o vill byta ut dem över en helg så finns min lillasyster till låns eller kanske till o med jag 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 22:06

  #4 Kommentar från Leyla (svar):

  Hej
  Jag har registrerat mig som Buzzador på Buzzador.com och föreslår att du också gör det!
  Som Buzzador får du utan kostnad testa nya produkter och tjänster, allt ifrån choklad till skönhetsprodukter.
  Sist fick jag hem massa Marabou X choklad!!

  Följ den här länken så det framgår att det är jag som har bjudit in dig
  http://www.buzzador.c

  ALLA ni andra som också är intresserade får gärna klicka in och läsa mer om det 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 23:03

  #5 Kommentar från Linda Bunn (svar):

  Jag säger som Elisabeth sa till Madicken:- ” Fatou, du är inte riktigt klok! ” lol
  Jag tänkte jag skulle köra samma stuk med min snart 16 åriga son, spände ögonen i honom när han kom nersläntande från sitt rum och ställde samma fråga. Vad fick jag för svar? Ett asgarv och en klapp på huvudet!
  Vad innebär det då? To be or not to be, that is the question !
  Stora kramar från Kalmar!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 maj 2006, klockan 23:17

  #6 Kommentar från Nallemamma (svar):

  Men Fatou!! hehe skäms inte för de!! jag frågade min me o hon skällde ut mej!! HAR FÖR f,,,, in du me o göra! JOHO DU DE HAR JA!
  Vandringpokalet ska tas bild påsnart om jag ser den,, Jag lovar!!! ska säga till ordförandet att han ska ta bild o sätta på hemsidan så jag kan norpa den hehe,,,
  Kram på dig gumman hej!!
  Nallemamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 07:42

  #7 Kommentar från marra (svar):

  Skäms på dej! *skrattar*
  Jag minns när jag själv var i samma ålder som dina döttrar.
  & min mamma var också väldigt nyfiken av sej.
  Men om jag gav henne några svar det minns jag.
  Så nu får du allt ta ditt straff & diska..:)
  Kram Marra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 10:02

  #8 Kommentar från vargakvinnan (svar):

  Huga, jag törs inte ens tänka på sånt. Min valp har nog ett par år kvar i alla fall innan jag ska slita min päls över hur, var och med vem. Ja, jag är galet nyfiken, för övrigt…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 11:00

  #9 Kommentar från Maria (svar):

  Hur många gånger har du hjälpt ett barn och anmält barnets föräldrar?

  Läs min blogg och tyck till
  kramar
  NIX Maria

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 12:06

  #10 Kommentar från Aniara (svar):

  Ja du, he he!
  Har ju bara en son och hm, nä kunde inte med och fråga honom.
  Försökte bara köra den där kondomgrejen med vidhörande förmaningstal, fast det hade jag inte mycket för. Han hade förstås redan hört det.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 20:28

  #11 Kommentar från Tina (svar):

  Väldigt kul blogg & läsa 🙂

  Samma visa, från alla föräldrar – Jag är själv 16 och mina föräldrar har frågat; Ja du… Är du… ja, oskuld? Har du .. ja, kille? etc. :p Blir irriterad men samtidigt så kan jag förstå de på något sätt 😀

  Och vad blev svaret om man får fråga 😀

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 juni 2006, klockan 21:53

  #12 Kommentar från style22 (svar):

  jag bara måste erkänna en sak höll på att skratta i hjäl mig till den bloggaren som frågade sin son om han var oskuld och sen fick en klapp på huvudet får jag bara fråga dig vi män är jävligt ärliga av om vad hadde du förväntat dig för något svar när du vet hur raka på sak vi män kan vara när det gäller sådana ting det är ingeting vi ungdomar tar på alvar och en sak till tonårs morsan tänk dig så här du har jo själv varit ungdom varför skall du själv straffa dig så hårt själv är jag 22 men jag skulle lätt fråga mina egna barn om dena fråga utan att ha dåligt samvete möjligtvis när det gäller min doter men inte min son pga att vi män är raka på sak och tar inte värden på så stor alvar utan ser värden som en leksaks plats samma sak när det gäller kvinnor ursäkta ärligheten men saningen är så vi män tycker det är roligt med livet medans ni kvinnor bara ser det alvariga och hindren om du bara visste hur syndiga killar kan vara det hadde fått dig att hoppa av prästbetyget det kan jag lova dig föresten måste jag sticka kram på dig om du undrar hur gammal jag är så är det 22 och en sak till mutipel orgasm skaddar alldrig dena värld det gör den bara så mycket fredligare och ljuvligare att leva i kram jag ungdomens genaration

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 november 2006, klockan 18:06

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  style22: Kanske är det så att man har rätt att fråga, samtidigt som jag tycker ungdomar har rätt till ett privatliv-också! Ja, som morsa är jag nog lite väl nyfiken ändå… *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 november 2006, klockan 20:56

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Mer Bloggtips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Kikade precis in på Weirdo ´s blogg och upptäckte att hon skrivit ett inlägg och tipsat om ett av mina gamla inlägg […]