Han utnyttjar mig bara!


Ok, nu hoppas jag bara att den jag ska skriva om inte läser mig blogg…

Hur som helst, så finns det en man som ”limmat” lite på mig här sista tiden. Det är tabu för mig just nu. Nej, jag planerar inte att vara singel för resten av mitt liv, men för tillfället.

Så jag försöker intala mig om att denna man (precis som ALLA andra män, förutom min Mabou, haha, skojar bara) inte är bra för mig.

Hmmm… han kanske bara försöker utnyttja mig? Ja, han vill bara ha mig för att komma åt mina 4 underbara ungar, eller för alla mina pengar skull…?

Ja, visst ja, jag hade ju barn som inte ALLTID är så helt underbara då… och det där med pengar… dom har jag inte sett till, särskilt som kontot är VÄLDIGT tomt redan runt den 10:e varje månad…

Hmmm… Då måste det vara för min ENORMT sexiga kropp…öööh, om vi tar bort sex av mina sju magar, kanske…

NEJ, NU KOM JAG PÃ… DET!!! Han är en sån där självplågare, som njuter av att må dåligt och bråka med tre kaxiga tonårstjejer, slåss om utrymmet i soffan med deras 15 miljoner kompisar (jag överdriver INTE!)  slåss om datorn med mina barn OCH deras 15 miljoner kompisar…

Eller så njuter han av att få äta middag i lugn och ro, som en ”familjefader” . Eller njuta och njuta, men han kanske njuter av middagar där man får springa upp och ner från bordet av diverse anledningar (som kan vara att Mabou spiller ut sin dryck t.ex.), att telefonen ringer 17 gånger under en middag, att tjejernas kompisar står på kö utanför och ringer på mitt under middagen. Eller att min lilla Mabou, när han inte orkar sitta ner vid bordet längre, ibland ställer sig upp, drar ner kallingarna och visar vad som finns innanför dem, för att han då GARANTERAT blir bortkörd från bordet, medan storesyrrorna skriker i kör: Mamma! Kolla vad äckligt! Såg åååt han att sluuuta! Nu kan jag inte äääta mer! Uuuusch vad äckliiiigt…!

Eller  NU vet jag! Han måste vara transvestit! Han får 4 garderober med tjejkläder på köpet! Smink, skor och hårgrejer gånger fyra! Speglar i varje rum och alla andra tjejattiraljer vi tjejer anser som livsviktiga!

Tror han på fullaste allvar att jag tänker dejta en man som ändå bara vill utnyttja mig? Nej, tack! Dejting är och förblir tabu för mig just nu, det fattar man väl ändå vad det skulle leda till? (Kidnappade barn, tömt konto, självplågande, sexutnyttjad och tömd garderob!)

Skulle JAG gå på detta? Skulle inte tro det, va?!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Han utnyttjar mig bara!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från it-girl (svar):

  jag håller på dig!!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 21:11

  #2 Kommentar från Nettan (svar):

  Men, Fatou, ska du inte ge det en chans. Kanske ha ett eget liv också? Det är du isåfall värd..Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 23:29

  #3 Kommentar från GuitarMan (svar):

  Ja karlar är inte att lita på, förutom mig då *S*
  fast jag är inte heller ute efter att dejta någon än, eller kanske, i första hand vill man ju ha vänner,
  Stå på dig, och säg ifrån
  Mvh GM

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 maj 2006, klockan 23:38

  #4 Kommentar från Johanna (svar):

  Men för fan morsan..nu får du ge dig..du är grymt söt och hur rolig som helst och en väldigt het mamma med tanke på hur många barn du fött så det är självklart att han gillar dig för den du är…

  Nu tar du dig i kragen sätter på dig en sexig klänning och går på date…PUNKT SLUT

  kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 08:12

  #5 Kommentar från Marcus (svar):

  du är så jäkla klockren. uppskattar alltid hur du går rakt på sak vad det än gäller 🙂
  Men tro det eller ej, alla killar är inte allt det du lyckades räkna upp.
  Chansen finns att han tro det eller ej…
  kanske bara gillar dig för att du är du.
  men vem vet…
  Kram och hjertelig sjuttene maj

  ut och fira nu för böveln….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 08:38

  #6 Kommentar från oops (svar):

  känner igen mig i det att slåss om datorn. PUST! (och mina är ju yngre.. blr det värre sen?)
  Huset är tillräckligt stort för barns kompisar det är olivet jag får slåss emot ibland

  Ha en bra dag

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 10:58

  #7 Kommentar från Anki (svar):

  *ler*, han kanske ha tänkt sig att ha dig när de andra inte har dig…ja dina lediga helger…*fniss*.
  Karlar är underbara, men bör bo som grannar o inte i samma hus.

  Kram i solen

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 12:53

  #8 Kommentar från Elizabeth (svar):

  Det är klart att du ska unna dig att bli uppvaktad!!! Det är du verkligen värd och mer därtill. Det betyder ju inte att du måste ge efter. Ut och njut av livet nu – YOU GO GIRL!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 13:30

  #9 Kommentar från Ã…sa (svar):

  Jag tror att du är rädd,rädd för att han faktiskt är intersserad av just dej med dina barn och ditt konto och allt som har med dej att göra…jag tycker mej känna igen mej själv i vad du skriver för hur skulle nån kunna bli intresserad av mej och det var inte läge just då-jag hade alltid ursäkter för varför det inte gick-skrattar!!Men jag var bränd och rädd för att ge nån en changs att bränna mej igen och om jag skulle träffa nån så skulle de ske på mina villkor o enligt mina regler…hahha o så kom nån som bara klev på o han var helt uuuunderbar och är det än i dag!!SÃ… Carpe Diem

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 17:31

  #10 Kommentar från Johanna (svar):

  Var du med i tidningen igår?
  Det är en tjej som kallar sig Kicki R som har skrivit till mig och jag tror att hon har bladat ihop oss…för hon skrev att hon såg mig i tidingen igår och att jag hade en trevlig sida..är det dig hon menar??

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 maj 2006, klockan 19:28

  #11 Kommentar från Maya (svar):

  Hmm…kanske du trots allt har en poäng med dina kommentarer, men jag ångrar inte en seckund på att jag satsade på ett nytt förhållande…
  Kanske du borde testa?
  Kraaaaaaaaaaam Maya

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 maj 2006, klockan 05:43

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.