Barnfri…

Ja, här sitter jag och bloggar mitt i natten, efterom jag vet att jag kan sova hur länge jag vill i morgon… Aaaah…ibland är livet bra härligt!

Ingen kommer att slita av mig täcket på morgonen och kräva att jag ska sätta på Tv ´n med barnprogram, eller fixa frukost! HA!

Har haft en riktigt toppenhelg hittills och det ska jag försöka fortsätta ha, tills de där älsklingarna (hmmm…konstigt att det känns så mycket enklare att sweet-talk them, när de inte är hemma…) kommer instörtande i morgon och vänder upp och ner på hemmet igen…

(Fast det skulle förstås ALDRIG MIIIINA sötnosar göra…!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Barnfri…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Towalisa (svar):

  Ja, visst är det skönt att ligga och dra sig. Jag har ju stora barn nu så jag låg till 11 i går.
  Ha det så bra och sköt om dig. kram.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 08:45

  #2 Kommentar från Lena (svar):

  Låter som en skön helg.Du sätter ljuset på något viktigt, ”sweet-talk”… att göra det så de hör detta, får ta in och inse hur mycket de betyder mitt i all stress, vardagsbestyr och det som vi faktiskt kallar liv. Livet som är här och nu inte igår, inte imorgon, utan NU.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 10:55

  #3 Kommentar från Ã…sa (svar):

  Passa på att njuta av din egen telefon som alla andra alltid vill ha när man väl sitter i den eller välj tv-kanaler,duscha i lugn o ro…slappa o vet med dej att jo,dom kommer tillbaka och stöket och cirkusen och allt som man saknar när dom väl är borta!Ha det skönt!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 14:21

  #4 Kommentar från oops (svar):

  Förstår att du behöver sova ibland, hoppas att du inte vaknade ”av gammal vana” imorse
  Har barnfritt nästa helg och hela kommande veckan
  Tiden brukar gå fort men jag hatar att packa väskorna på söndagskvällar… drar ut på det till 22 och oops så är klockan mitt i natten även utan blogg

  Njut av livet fröken tonårsmorsa, läser här igen i veckan

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 14:25

  #5 Kommentar från Lopez (svar):

  Avis på dig! 😉 Men det är skönt – nästa helg så får man sova ut..Då är Mr Bus hos päronen 😉
  Hoppas du har det lugnt och skönt..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 16:32

  #6 Kommentar från Katrin (svar):

  Hoppas din morgon var fin! Själv hade jag min syster och hennes 2 åring här och det var full rulle från ca kl 8… Nu däremot har de åkt hem, min man är på sitt jobb och VH1 spelar idel ädla gamla godingar.
  Kan det bli bättre?
  Tack för din kommentar ang min tavla med ”Ondskan” Den var befriande att måla men saamtidigt jobbig.
  Kram! och Kör hårt! /Katrin

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 maj 2006, klockan 18:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.