April, april, fast det är Maj…


Igår ringde personalen från dagis och sa att Mabou verkade så dålig. Ingen feber, men väldigt hängig och klagade på att han mådde dåligt.

Jag cyklade iväg och hämtade honom. När jag kom fram så satt han och hängde i soffan, men så snart han såg mig sken han upp och började springa runt och säga ;”Får jag cykla hem på cykeln nu?”   Dagisfröken tittade lite förvånat på mig och sa: ”OJ, han ser ju inte så sjuk ut nu…”

När vi väl kom hem frågade Mabou om han fick gå ut och cykla nu. Men jag förklarade att man kan ju inte gå ut när man är sjuk, då sa han: ”Men jag är inte sjuk, jag skojjade bara, jag ville bara cykla…”

Resten av dagen och hela kvällen var han mer vild än tam…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”April, april, fast det är Maj…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Zelda (svar):

  haha, har du inte hört: ”maj, maj, måne, jag kan lura dig till skåne” ;D

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 maj 2006, klockan 11:05

  #2 Kommentar från Camilla (svar):

  Hihi…..sicken luring…Underbart!
  fast jag tycker det var lite kul jag-och vilka skådistalanger han verkar ha!
  tjing!/C.-))

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 maj 2006, klockan 13:08

  #3 Kommentar från marra (svar):

  Dom lär sej i tid de små barnen.
  Kram Marra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 maj 2006, klockan 14:40

  #4 Kommentar från Hemligt (svar):

  *S*…hade faktiskt en liknande incident här hemma idag….de ringde från skolan för att min son var sååååååå dålig att han ville gå hem. Självklart så fick han komma hem….han såg litet hänging ut och gick och la sig för att vila, men när en kompis ringde vid halv 3 så var han så pigg, så pigg!!!! Men ICKE….Mamma sa bestämt NEJ!!! du går inte hem till din kompis för du är sjuk & ska stanna i sängen så du blir bättre och kan gå till skolan i morogn 😉 Så han fick snällt stanna i sin säng….pigg, kry & alert *S*

  Hoppas ni har det bra allihop
  Stor Kram
  Agneta

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 maj 2006, klockan 19:34

  #5 Kommentar från Soulway (svar):

  Grabben är ju klipsk!!!Det är bara att gratulera!

  (((Kramar från Soulway och Katterna)))

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 maj 2006, klockan 20:31

  #6 Kommentar från Magnus (svar):

  HEHEHE! Smart grabb!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 maj 2006, klockan 00:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.