Lite kändis… Eller inte…

Binta (17) kom hem från stan igår:

Binta: Mamma? Läser alla människor din blogg, eller?

Jag: Eeeh, det hoppas jag…

Binta: Men allvarligt, det kom fram en liten tjej till mig på sta ´n, hon ba ´; Heter du Binta? Skriver din mamma blogg?” Jag sa aaa…

Binta: Ja, hon ba ´;” aha, jag läste om att du hade spritflaskor som du hade ljus i och att du tycker du är så snygg så du brukar sitta framför datorn och säga: ”Guuud vad snygg jag är”… Shit, jag känner inte ens henne, å massa av mina kompisar läser också…

Jag: Ja, men det är bara för att din mamma är så känd…

Binta: Haha, stackarn! Skulle inte tro det, va? Fast, i och för sig, om min mamma är känd och du skriver om mig, så blir ju jag också lite känd…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Lite kändis… Eller inte…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Myra (svar):

  Du ser.
  Hon åker med på ett bananskal. 🙂

  Så är det att ha kändismorsa. 😀

  Kram Myra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 maj 2006, klockan 10:58

  #2 Kommentar från alice (svar):

  Måste skriva en kommentar, har läst din blogg i över ett år…det var min syrra som la in den i favoriter hos mig när jag var på semester förra sommaren.Min syrra är Veronica som hjälpte dig att hitta den där boken på Tradera..:)

  Skrattar gott ofta härinne..och dina barn är underbara..har själv två underbara tonåringar, en kille på 20 och en tjej på 18… Ok han är ju ingen tonåring längre…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 maj 2006, klockan 11:20

  #3 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Hej Alice! Tack för din kommentar. Jag blir så glad när det kryper fram en liten kommentar från någon ”smygläsare” (haha) så man får lite koll på vilka läsare man har! Du förstår nog inte hur din syster räddade mig från att bli helt galen efter allt sökande efter den där boken! Att jag sedan fick den för en femma (5 spänn) gjorde knappast saken sämre! Kram och ha en bra helg!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 maj 2006, klockan 11:29

  #4 Kommentar från alice (svar):

  Ja jag kan verkligen sälla mig till skaran smygläsare 🙂

  Btw…fick en likadan mobil som du har idag av göbben…rosa ..så fin ..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 maj 2006, klockan 19:18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.