Förbannade sommarlov…


…en annan grej som händer väldigt snart är att ett nytt evighetslov närmar sig med stormsteg. Jag har protesterat mot dessa förbaskade lov tidigare och jag tänker fortsätta så länge jag har ett gäng otyglade tonåringar hemma… Hur länge är det kvar tills lovet börjar? En vecka? Två? Ja, ungarna räknar ner, men jag gör allt för att INTE lyssna.

Försöker stänga av totalt och önskar att hela det förbaskade sommarlovet bara kunde gå upp i rök…

Men i år ska jag föregå deras planeringar… Jag ska lägga upp schema för städ- och diskdagar, utöver den dag i veckan vi redan har gemensam storstädning! Jag vägrar leva i ett totalt kaos en hel sommar till… Alternativt vara städerska, kock, servitris, tvätterska…

Jag vägrar att börja mina dagar med att diska en disk som uppstått medan jag legat och sovit av ett stort antal tonåringar som helt ockuperat mitt hem.

Har jag tur så bidrar det till att det kanske inte är lika intressant att dra hem så mycket kompisar, när det inte är morsan som städar efter dem… Följden av det KAN ju då också bli att jag kan finna mjölk och bröd kvar på morgonen till min frukost…

Djävulen i mig har sakta men säkert börja vakna till i samma takt som vi närmar oss detta förbanna** sommarlov…
Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Förbannade sommarlov…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från SANDRA (svar):

  Men du – KOLLO!
  Det finns kollo för alla åldrar, med alla möjliga inriktningar.
  T ex dans, clowneri, musik.
  Alltså: jag menar inte att DU ska på kollo, jag menar kidsen.
  🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 09:15

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Tyvärr Sandra, de är för gamla…Men de kanske behöver ledare? JAG kan tänka mig att fly stan (läs barnen) och åka på kollo…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 09:25

  #3 Kommentar från Gunilla (svar):

  En kram till dig. Det låter som att det behövs!
  / Gunilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 18:25

  #4 Kommentar från Bella (svar):

  Jaha, så det är din dotter om är tvåbehån från Orsa? ahaha… jag tyckte väl att jag kännde igen henne… 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 19:06

  #5 Kommentar från Eva (svar):

  Det var ett bra tips det där med ett schema till tonåringarna. Så kanske de hjälper till lite. Eller inte! Nåja, man kan i alla fall försöka.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 19:10

  #6 Kommentar från Bella (svar):

  Hon hade Veronika Magnusson väl, eftersom hon hade office med oss… Oss först skulle hon sova i vårat rum men hon bytte 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 19:40

  #7 Kommentar från nallemamma (svar):

  skicka iväg dem till pappa hehe
  kramixxxx
  Nallemamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 19:44

  #8 Kommentar från Anonym (svar):

  Jag håller med, förstår och lider med dig, ett somamr lov är långt, först bråker om att följa med till stugor,semestrar också diksutera tider varje dag, inre bara fredag lördag. De veckor man själv jobbar är mardrömslika. Aldrig sova och stiga upp halv sju som vanligt. Vi får spotta i nävarna och stå ut!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juni 2006, klockan 20:33

  #9 Kommentar från Adriana (svar):

  Tack så mycket =) Jag ska njuta, hoppas bara vädret är med mig! Jag önskar dig all lycka till de kommande sommarlovet! Kan inte vara skoj att vara förälder så! Good luck och ha det super!! Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juni 2006, klockan 10:52

  #10 Kommentar från Jesper (svar):

  Helvete kvinna, du är ju sinnessjuk. Hur kan du bara prata sådär om dina barn, det är ju inte klokt. Ta med dej dina barn på samarbetsterapi och lös det där istället för att du ska prata sådär illa om dina barn, tänk om dom får se att du gärna flyr stan för att slippa dom. Vad är det för fasoner?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 juni 2006, klockan 14:40

  #11 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Hahaha, Jesper, ironi är ett fantastiskt sätt att uttrycka sig, men vad tyckte du egentligen vad så illa sagt om mina barn? Eller glömde du läsa bloggen? Är det illa att säga att de ska hjälpa till med städ och disk som de tillsammans med sina kompisar drar ner? Eller exakt VAD var det som var att prata illa om barnen? DET skulle jag vilja veta. Eller att jag kallade dem otyglade tonåringar? Det ÄR de, jag håller inte mina barn i tyglar! Dessutom vet jag inte om du fortfarande inte insett det, men denna liksom de flesta av mina bloggar är skrivna med en stor portion ironi! Att få barnen att ta ansvar och lära sig städa efter sig är att UPPFOSTRA, fast det ordet vet jag inte om DU känner till som kallar en totalt okänd person för sinnessjuk…! Get a life!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 juni 2006, klockan 15:20

  #12 Kommentar från Fruntimret (svar):

  Heeeerre gud!!!!!!!!!
  Efterlyser HUMOR och IRONI!!
  Undrar HUR du skulle skrivit för att ALLA skulle fattat att det var med stor portion humor????
  Ha en trevlig helg!! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 9 juni 2006, klockan 15:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.