Fotboll, jag fattar inte!

Jag måste säga att jag blir HELT faschinerad av att folk blir förbannade och ledsna så de gråter och alla andra känslor som fotbollen verkar frammana.Snälla, svara mig, BLIR ni arga PÃ… RIKTIGT när spelarna gör ”missar”? Eller är det något som liksom trappas upp av att det är så många som tiitar, typ som en smitta? Blir en arg så blir alla…?

Jag förstår inte fenomenet, men blir helt faschinerad av det! Finns det någon som vill förklara för mig, gärna ge exempel på motsvarande som väcker samma reaktioner…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Fotboll, jag fattar inte!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Samira (svar):

  Hehe… ja du, det finns säkert massor med män som blir irriterade på riktigt. Men här hemma är vi fotbollsgalna, speciellt när Sverige spelar.. vi skriker och har oss, men det är mer bara för att vi så gärna vill att Sverige ska vinna. Men vi går inte omkring och är arga ikväll, då de gjorde bort sig 🙂

  Bra att du njutit av din lediga tid, det är en konst att som mor kunna slappna av for real.
  Take care.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 juni 2006, klockan 20:43

  #2 Kommentar från Ivana (svar):

  Jag skäms för att erkänna det men visst blir man arg på allvar! Det svider i hjärtat & man tror att världen ska gå under. Det är som en massiv hypnos som vi fotbollsdårar är under & kan väl bäst jämföras med en stor rea på stan då alla tokar springer omkring & är beredda att kliva över lik för att fynda 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 juni 2006, klockan 23:12

  #3 Kommentar från Sandra (svar):

  klart att man blir arg om det inte går bra. Själv så kan jag bli jättearg men går ju inte omkring så hela dagen, bara några timmar=) hehe Jag blir lätt arg över småsaker och alla tycker att jag är helt knäpp, men jag kan inte hjälpa det=)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 juni 2006, klockan 00:40

  #4 Kommentar från Christina (svar):

  Tror personligen att det är väldigt mkt upptrissning i och med att det är så många som tittar… det blir en väldigt stark Sverige-känsla, det är ”vi”, och då vill man ju att det ska gå bra extra mkt…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 juni 2006, klockan 15:20

  #5 Kommentar från Zela (svar):

  Om jag blir arg på riktigt? Det kan du ge dej på!! Det är den enda gången som jag blir riktigt förbannad och arg. Man känner sig sviken, som om att man har blivit dumpad av sitt livs kärlek om och om och OM igen…Patetiskt? Oh yes…Men vad gör man!:-) och nu när jag tänker efter så är jag som lyckligast när de väl VINNER. Jag tror jag måste skaffa mej ett liv….Tack för en bra blogg:-) Kram Zela

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 27 juni 2006, klockan 14:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.