På en portal nära dig!

Ja, nu har Bloggportalen (klickbar länk) uppdaterat sig och jag finns naturligtvis med där. Man kan också rösta på mig. Man MÃ…STE inte rösta en nolla, man FÃ…R (gärna hehe) rösta en 10:a. Om man vill, alltså!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”På en portal nära dig!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Snurre (svar):

  En mera stjärnklar tia än dig får man leta efter…

  =D

  Finns oxå där – blinkeliblink 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 19:23

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Tack , Snurre! Tur jag har dig. Men du får nog leta vidare efter den självklara tian, eftersom jag bara lyckats skrapa ihop 4.8 poäng… eller så har jag ett gäng som verkligen avskyr mig o mina bloggar…! Har inte missat dig, vännen! Blinkeblink tillbax! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 29 juni 2006, klockan 21:19

  #3 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Går å röstar nu! Dina barn är värda en tjuga minst 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 16:13

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.