”Dejt med min pappa i stället för efterfest med Ziggy Marley?”


Idag åker Binta med Mabou till Stockholm. Mabou ska vara på semester med sin pappa i två veckor. Två veckor utan min lilla Spiderman. Hur ska det gå? Nåja, huset är ju relativt fullt ändå, så förhoppningsvis går det ingen nöd på mig!

Binta ska vara kvar i Stockholm över helgen, för att på Måndag gå på Gröna Lund och kolla in Demian Marley (Bob Marley ´s son). Lustigt nog så var det precis där på Gröna Lund när Bob Marley ´s andra barn: Ziggy Marley and the Melody Makers hade konsert där, som jag och hennes pappa hade vår andra dejt. Jag var också 17 år då… *Ler*

Efter den konserten så åkte mina kompisar till en Klubb som hette Karlssson och hade efterfest med bandet, men jag hade ju dejt och åkte hem med honom till Uppsala i stället. Det kan Binta inte FATTA!!! Hon brukar säga; ”Va, valde du en dejt med MIN PAPPA, i stället för efterfest med Bob Marley ´s barn?”

Ja, men utan att säga allt för mycket så borde hon vara rätt glad över det…hehe…

Herren ´s vägar (eller mina) äro outgrundliga…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ””Dejt med min pappa i stället för efterfest med Ziggy Marley?”

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Viktor Gustafsson (svar):

  Tonåringar, ojojoj… hehehe!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 08:23

  #2 Kommentar från Qilin (svar):

  Ã…hå, det händer saker när jag inte tittar på! Men här ser ju bra ut, det går säkert att prata med dig här också 😉
  Kram på dig!
  /Qilin – ute på vift

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 12:18

  #3 Kommentar från Annica (svar):

  Hej morsan.
  Kul blogg. Blev tipsad att komma hit o titta, men har inte fått tummarna ur förns nu. Vilket jag ångrar när jag ser vad jag fann här.
  Kommer gärna tillbaka.
  annica

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 14:54

  #4 Kommentar från EnQ (svar):

  Alltså, hela din vägg hemma måste vara fylld med bilder på familjen. Hur gör du för att få så bra bilder? Eller är det helt enkelt dina barn som är så fotogenialiska!??

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 16:06

  #5 Kommentar från Tierra (svar):

  Hej !

  Tittar förbi denna fredag eftermiddag och passar på att lämna ett litet ”fotspår”.

  Ha en trevlig helg !

  Varma hälsningar, Tierra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 16:10

  #6 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Haha klockrent!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 16:10

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Juni månad för tre år sedan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Vi planerade att gå på konsert på Gröna Lund och titta på Bob Marleys son Damian Marley. Jag passade på att avslöja för Binta att jag hade min andra dejt med hennes pappa där, när vi kollade på en annan av Bob Marleys söner där, våren 1988. Jag berättade också att jag avstod från efterfest med honom just för att jag hade min andra dejt med hennes pappa. Binta kan bara inte fatta att jag föredrog en dejt med hennes pappa, framför att efterfesta med Zi…. […]