Värt att fira!

(Brorsan och hans dotter)


Jag har en himla speciell sak att fira idag! Ni som hängt med mig ett tag kanske minns när jag blev FASTER (klickbar länk) Nu har hon gått och blivit riktigt stor. Hon fyller ETT Ã…R idag! Hon blev ju familjens första VITA BARN (en annan klickbar länk). Och jag hade ju en väldigt KÄMPIG FÖRLOSSNING (mera klickbart) 8 mil ifrån henne!

Men nu fyller hon alltså ett år. Vår lilla sötnosprinsessa! Ska snart lägga mina klor på henne och röva henne till Uppsala. Väntar bara på att hennes föräldrar ska bli lite ouppmärksamma…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Värt att fira!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Söta båda två.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 19:45

  #2 Kommentar från it-girl (svar):

  gå tillbaka till exet, nej, vi står varandra så nära som man bara kan vi är som syskon, det finns inte den attraktionen som det bör göra mellan man och kvinna kvar…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 19:59

  #3 Kommentar från it-girl (svar):

  det är trevligt att någon förstår, för inte alla har eller vill sympatisera med att man kan vara vän med sitt ex, det verkar ibland vara tabu, folk i allmänhet verkar anse att det är bättre man är bittra fiender, men vi jag och mitt ex anser att vi har två underbara personer, han upplever att jag är en bra mamma och viceversa…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 20:17

  #4 Kommentar från Rose-Marie (svar):

  Hehehe…vilken söt liten prinsessa 😉

  Jag förstår att du vill lägga beslag på henne 🙂

  Min lilla prins…barnbarnet fyller ett år kommande fredag…då blir det saftkalas.

  Måste lära mig lägga in bilder på bloggen*suck* jag kan inte detta än.

  Kram/Rose-Marie

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 juni 2006, klockan 21:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.