Det är banne mig inte lätt att leva efter andras moral del:1.

Jag brukar inte blogga på mina ”negativa känslor”. Det finns så många andra bloggare som är mycket bättre på debatter, diskussioner etc. Men idag tänker jag göra ett undantag.

Saker jag INTE är trött eller ens lite irriterad på:

Invandrare, Barnfamiljer, Bloggare, Homosexuella, Heterosexuella, Transsexuella, Tonåringar, Prostituerade, Strippor, Bimbos, Hälsofreak, Motsatsen till Hälsofreak (vad nu det blir?) Nej, jag är inte ens irriterad på politiker som är så snabba att ge löften nu under valåret, som vi vet att många kommer att bryta i samma stund som valet är passerat.

Men det finns en sak som retar mig väldigt mycket just nu. Gör mig riktigt arg, skulle vara en överdrift, men i alla fall som irriterar mig tillräckligt för att jag ska blogga om det. Det jag irriterar mig på är alla människor som pekar med sina pekpinnar och talar om hur andra ska leva eller ej. Det retar mig med dessa självgoda moralister, särskilt när man är så snabb att peka sina pekpinnar mot folk som de inte har en aning om vad de bär med sig i sitt bagage. Jag talar inte om kritik eller diskussioner! Jag talar om den sortens moral som det känns som jag håller på att drunkna under! Den moral som vi springer på dagarna i ända. I media, i affären, på bloggarna, med grannarna. etc.

Det är banne mig inte lätt att leva efter andras moral.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Det är banne mig inte lätt att leva efter andras moral del:1.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Nä det är det inte och det ska man inte göra. Tack för detta inlägg, skönt att läsa nåt sånt från just dig. =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juli 2006, klockan 11:02

  #2 Kommentar från Kriss (svar):

  Vad jag tror är att ju mer osäker en person är, desto mer kontroll vill han/hon ha över omgivningen och människorna. Därför blir det sån kraft i när de säger ska.

  Jag har världens kraft i när jag nästan skriker: Det enda du SKA vara är dig själv! Du måste ALLTID utgå ifrån dig själv, vara den DU är och vill vara.

  För jag är så bergsäker på att det ÄR så. Men… egentligen kan ju inte jag heller veta. Jag kan ju lika gärna ha helt fel.

  Så det enklaste är väl egentligen att personen som lyssnar alltid har den rätten att själv avgöra om de vill lyssna eller inte.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juli 2006, klockan 11:08

  #3 Kommentar från Hemligt (svar):

  Hmmm…du har så rätt i det mesta du skrivit i dessa bloggar.

  Instämmer i det du påpekat, men själv gör jag mitt bästa för att leva mitt liv just så som JAG tycker passar MIG…utan att bry mig om andras åsikter ang. hur man bör göra detta konststycke. Jag repekterar att andra inte lever eller tycker som jag, så länge de ger mig samma respekt…låter enkelt, men det är det ju inte…*S*

  Hoppas du har det bra i sommarsolen min vän….och lev ditt liv på DITT sätt…du har bara detta…gör det till det bästa du kan…KRAM!!!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 09:04

  #4 Kommentar från gunilla (svar):

  hej
  tack för inlägg hur blir jag
  medlem här då
  får jag bli din vän här
  jag var ute igår i solen och
  åt glass sedan bio med dottern
  såg poseidon
  den var kanon bra
  gunilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 10:12

 2. Pingback: Det är banne mig inte lätt att leva efter andras moral del: 2. » Tonårsmorsa

 3. Pingback: Tonårsmorsa- Den FARLIGA bloggen! » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] Det är banne mig inte lätt att leva efter andras moral. Del: 1. […]