Hurra för mångfalden!

Aaaaah! Som jag bloggade om igår; Det märks verkligen vilka som håller mig sysselsatt här hemma! Sedan den yngste och äldste åkte till Stockholm igår, känns det som jag fått rena rama semestern! Ã… andra sidan blev det också mycket mindre att blogga OM, fast mycket mer tid att blogga PÃ…, om ni fattar vad jag menar?

Otroligt hur olika barn kan bli, fast de växer upp i samma familj, är lika älskade, får samma plats i livet! Hurra för mångfalden!

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Hurra för mångfalden!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från UnderCover (svar):

  Man saknar inte kon förän båset är tomt…eller hur det nu heter :o)

  Ja, visst är det konstigt; exakt samma bakgrund med ändå så olika. Har funderar över det många gånger när det gäller mina två. Det enda jag kommit fram till är att det är attans bra att det är så.

  Ha en fin dag

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juli 2006, klockan 09:52

  #2 Kommentar från Annica (svar):

  Ja, gud va ofta vi talar om det!
  Mina fyra är totalt olika varandra till sättet och tänkandet. En är försiktig och tänkande, en tuff och gåpåig, en tjatterMaja (som jag)talar först och tänker sen, och en som tar dagen som den kommer…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 juli 2006, klockan 10:02

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.