Nyttig-macka.

Skit-bra när man inte pallar laga mat, eller inte vill äta lagad mat i värmen. Smörgås med alla delar från kostcirkeln. Man byter och grejar som man vill, på denna hade jag igår: ägg, kaviar, skinka, senap, morötter, ost, gurka, apelsin-klyfta, leverpastej, paprika. Till det tog jag citronyoghurt och apelsinjuice! En annan sak som är bra med den är att ungarna gillar den, eftersom de kan välja lite själva vad de lägger på smörgåsen.

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Nyttig-macka.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Bantartant (svar):

  Vilken supermacka… här hade vi pannkakor.. hade lite ork idag:-)
  Du har underbart vackra barn!!!
  Här har vi också färgglada barn, underbart!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 09:44

  #2 Kommentar från MoBetterBlues (svar):

  Sååååååå, om jag nu fattat det rätt. Du har kommit på en smörgås där man får välja vad man vill ha på? Ungarna gillar den också, när dom själva får välja vad dom vill ha på…

  Hmmmm, där har du tänkt till. Jag skall nog också anamma ditt koncept att välja själv, vad jag vill ha på mackorna…

  Fantastiskt!

  – MoBetterBlues –

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 09:56

  #3 Kommentar från MoBetterBlues (svar):

  Eye see! Så det är inte bara att välja, det skall vara kostcirkel och föregå med gott exempel…

  Nu börjar jag förstå… 🙂

  – MoBetterBlues –

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 10:10

  #4 Kommentar från Annica (svar):

  Wow, den ser hur smarrig ut som helst!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 10:23

  #5 Kommentar från it-girl (svar):

  vilken god och matig smörgås…o helt ärligt, jag visste verkligen inte om bävern….hahaha

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 10:26

  #6 Kommentar från Madonnan (svar):

  Ser jättegod ut! Bra tips, själv kokar jag tortellini (som jag skrivit o tjatat om i bloggen) när orken o idéerna är slut…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 11:09

  #7 Kommentar från Katarina (svar):

  Tjingeling i sommar värmen!!

  Tack för att du tittade in hos mig, jag ska fundera på att öppna min blogg igen. Känner att jag skriver ”av mig” där just nu och att livet är FÖR tungt och därför vill jag inte att ”vem som helst” ska kunna läsa. Men det kanske är fel tänkt av mig. Jag känner igen mig i din snygga solbränna *hihi* fy tusan vad det svider och man önskar att man vore i ett kylen på Konsum hela natten. Här skiner solen och idag ska jag försöka ta mig ut på en låååång cykeltur. Ha det gott och titta gärna in hos mig igen. Varm kram Katarina

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 11:36

  #8 Kommentar från sofia (svar):

  hej Tonårsmorsa. jodå, det finns en bäver i ladu och Lufsen. Då när lady fått munkorg av barnvakten med de hemska siameskatterna, så skulle Lufsen hjälpa henne av med munkorgen. han tog henne till bävern som fick löfte att få den om han knippsade av munkorgen. hahaa bästa filmen. ja bloggande är lärande i alla möjliga spörsmål. MVH Sofia

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 12:25

  #9 Kommentar från sofia (svar):

  Ja, det är sjukt kul att blogga. Får väl skicka en kram tillbaka………. framme

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 juli 2006, klockan 12:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.