Damian Marley på Grönan.


Okej, jag vet att bilderna från min mobil knappast är något att skryta med, men konserten med Damian Marley var SUPER! Såg att den bara fick tre stjärnor i Aftonbladet, men det skiter jag i, för den VAR BRA! Men, nej, jag stod INTE längst fram och svettades i kapp med 13 700 pers. Däremot gjorde mina två äldsta döttrar det. De stod ALLRA längst fram vid kravallstaketet. Binta skrek lyriskt efteråt; ”Mamma, jag satt på mina kompisars axlar och Damian såg mig i ÖGONEN!” Yngsta dottern Isatou stod någonstans på mitten av publikhavet med sin kusin. Först stod jag med brorsan, hans tjej; Karin och hennes son; Kristopher, allra längst bak. Men efterosm jag inte såg något alls, så flyttade jag så småningom fram så jag stod ganska nära scenen, fast från sidan och då dåg jag riktigt bra!

Men, som sagt; konserten var riktigt bra och vi hade så himla kul tillsammans! Inte blev det mindre kul för att jag träffade flera gamla kompisar och barnens släktingar! En toppenkväll med andra ord.

Fast jag undrar verkligen varför jag inte blev medbjuden av bandet att hänga med på efterfest? Det blev jag ju av Damian ´s storebrorsas band; Ziggy Marley and the Melody Makers… Må vara att det var 18 år sedan och jag var 18 år yngre, men det sägs ju att åldern inte ska spela någon roll…! *Asgarv*

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”Damian Marley på Grönan.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från linn o maja (svar):

  härligt att vi äntligen fick rapport om din kväll på grönan ,vi har längtat!!
  vi vet varför du inte blev inbjuden till efterfesten:de andra tjerna på den festen hade inte haft en chans mot dej.. du är bäst=) kram gotland

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 juli 2006, klockan 19:34

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Köper er förklaring till varför jag inte blev bjuden till efterfesten-helt! Det KAN i och för sig finnas en godtagbar förklaring till; de var för trötta efter konserten för att ens ha en efterfest! Någon annan förklaring måste vara HELT omöjlig! *Blink*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 juli 2006, klockan 20:52

  #3 Kommentar från Waco (svar):

  Öhh du, Jag var bpå grönan när Bob Marley gjorde ett gig där sommaren 1980! Det var en rökig höjdare av stora mått.
  Jah lives!
  Rastaman rules!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 juli 2006, klockan 21:55

  #4 Kommentar från Nallemamma (svar):

  OOO GU VA HÄRLIGT!!!!!!!!!!
  Gillar marley släktet över huvudtagit!!!
  Gött!!
  Riktigt avvis o bilderna duger ,,,
  kram
  Nallemamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 08:26

  #5 Kommentar från Madonnan (svar):

  Ã…h, vad roligt! Nu blev jag nostalgisk o bara måste skriva om hans pappa 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 09:44

  #6 Kommentar från Marra (svar):

  haha du är ju bara för härlig!
  Nej taskigt att det inte blev nån efterfest..Ã…lder har ju ingen betydelse *S* *skrattar*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 10:53

  #7 Kommentar från RitaC (svar):

  Härligt! Min son var där också, han tyckte det var skitbra.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 10:58

  #8 Kommentar från hah (svar):

  nej dom var inte för trötta för efterfest. jag och min kompis fick följa med dem till hotellet!:D

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 juli 2006, klockan 02:37

 2. Pingback: Tonårsmorsa » Juni månad för tre år sedan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] planerade att gå på konsert på Gröna Lund och titta på Bob Marleys son Damian Marley. Jag passade på att avslöja för Binta att jag hade min andra dejt med hennes pappa där, när vi […]