Brun med mina egna mått!

Nu ska jag bli brun! Oavsett om jag får lite färg eller mycket så ska jag INTE jämföra mig med barnen heller! Nej, jag ska bara sola och bli brun med mina egna mått, annars blir jag ju alltid besviken!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Brun med mina egna mått!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Madonnan (svar):
  Vi hade rätt, båda två! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 11:25
  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Toppen! Love internet!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 11:56
  #3 Kommentar från pissed_by_nature (svar):
  fan, jag vill också ut i solen och sola=)..*aaavis* semester om 1,5 veckor. jag räknar ner vill jag lova!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 12:20
  #4 Kommentar från Katrin (svar):
  Jag är ju arbetslös och sitter avklädd under ett skuggande tak på min veranda minst 3-5 timmar varje dag. Trots att jag sitter i skuggan så har jag blivit BRUN. Jag tror inte jag varit såhär brun i hela mitt liv.
  Det är roligt.
  När kvällen kommer tittar jag in på alla jobbsajter (där jag lagt in min CV) och har hittintills inte fått nåt napp. Så letar jag på AF och andra förmedlingar filar på mitt CV och skickar in nån jobbansökan då jag hittar något att söka, och så är det dax att lägga sig. Ganska sköna dagar mao…
  ;o)
  Inte HELT fel att vara arbetslös ibland…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 14:31
  #5 Kommentar från MissPezzimizt (svar):
  Hehehehe….

  Om jag jämför min hudfärg med mina två systrar… *de ligger o prezzar* så är jag snögubben, bredvid pepparkakorna!
  Så jag slutade bry mig…. *skratt* Nu syns jag i alla fall ute i vimlet bredvid dem!!!

  Ha det skönt!*kram*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 14:32
  #6 Kommentar från Butterfly`s_76 (svar):
  Hej Fatou!!

  Vill bara tala om för dig att jag har ändrat din adress på min blogg sida nu… hoppas att det gick bra… lämnade ett spår om det i din gamla blogg… men har ju inte hört något i från dig // Butterfly

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 5 juli 2006, klockan 18:36
  #7 Kommentar från Hemligt (svar):
  *S*…känner igen det där…hur mycket jag än försöker så blir jag aldrig lika vackert solbränd som min son ….Han behöver ju bara nämna att han ska åka och bada så har han blivit ännu litet brunare *lol* Själv så får jag nöja mig med svensk solbränna 😉

  Kram // Agneta

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 juli 2006, klockan 11:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.