Lite välbehövlig luft.

Ska ut och cykla så jag får röra lite på Fettet jag menar… få lite välbehövlig luft och motion! Om inte annat kan jag ju ta en runda och leta efter den försvunna nyckeln som bara gick upp i rök igår…!

Det skulle vara väldigt intressant att få reda på hur den bara kunde försvinna sådär…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Lite välbehövlig luft.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från yvonne (svar):
  Hej.
  Ja nycklar just har en viss förmåga att försvinna spårlöst. Men lite frisk luft är ju alltid skönt.
  Hoppas du hittar din nyckel.
  Ha det så skönt

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 juli 2006, klockan 11:26
  #2 Kommentar från Britt (svar):
  Det var ju en HIMLA TUR att det inte var mobilen som försvann i alla fall 🙂 Själv har jag numera en svart liten ”öronsnäcka” – till lilla rosa när hon ligger sött i min väska och jag inte hör henne 🙂 Då piper det i örat istället 🙂 Bra va ??

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 juli 2006, klockan 17:02
  #3 Kommentar från londa (svar):
  Man borde ha nån slags scanner som scannar av ögat eller nåt i stället för nyckel… Hmm… får fila lite på den idén, man kanske kan bli rik på kuppen!

  Katapulten, ja.. Haha, det var dessutom i spöregn!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 juli 2006, klockan 18:53
  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Yvonne: Nyckeln är helt spårlöst borta!

  Britt: Tror du jag fortfarande varit vid liv om det varit min rosa mobil som var försvunnen? Nej, nej, då hade jag fått hjärtattack och kolat direkt! Fresta mig inte att ruinera mig ännu mer på den där snyggingen! (haha)

  Londa: Hör av mig när din idé är på produktion. Jag vill köpa första exemplaret! (Glöm bara inte att ta patent!)

  Kram på er alla!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 6 juli 2006, klockan 21:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.