Galningar som bloggar!

Det finns en MASSA bra bloggar, sen finns det ÄNNU FLER halvdana, sedan finns det NÃ…GRA FÃ… helt urkorkade, galna bloggar, troligen skrivna av galningar. Men på något sätt stannar de där få bloggarna kvar i ens huvud…! Fast jag har slutat kommentera dem. Känner att jag inte vill ge ”vatten på kvarn” på något sätt…

En sak är i alla fall klar: När jag läser dessa galna bloggar så känns genast min egen MYCKET bättre och MYCKET coolare!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Galningar som bloggar!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Nej, jag har aldrig påstått att de är det heller! Och med ”din tro” är jag rätt glad att inte dela den med dig! (Även om jag vet att Kristendomen är något helt annat än det du utger den för att vara!)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:27
  #2 Kommentar från Kriss (svar):
  Haha konsten att få ut det mesta av livet är att kunna se det positiva i det negativa. Och det är ju som du säger!

  Tänk om alla bloggar var helt superperfekta över alla gränser. Vad snabbt man skulle förstå vilken nolla man är… 😉

  Nä allvarligt, jag tycker helt ärligt att det är helt okay att skriva om precis vad som helst och vad man vill, bara inte angrepp på personer för det är så onödigt.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:28
  #3 Kommentar från Little nurse (svar):
  På tal om galna bloggar… Du vet väl om att när man talar om trollen?
  Vill bara säga att du har en fantastiskt bra sida och jag tycker du verkar ha helt otroliga barn!
  Kramar/Little Nurse

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:29
  #4 Kommentar från Vendettanbettan…. (svar):
  Nu jävlars, det där låter som nå ´t hot mot dina kids!Ska vi tolerera detta?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:30
  #5 Kommentar från Tove (svar):
  Det är väl så att de som gör oss upprörda lättare fastnar, även om vi inte vill att de ska göra det.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:35
  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Vendettanbettan: Låt skojaren hållas… Snart tröttnar han eller går helt över gränsen och då finns det ju en liten behändig klickning man kan göra så *puff* försvinner han från detta bloggforum i alla fall… Ha tålamod! Behandla som luft…

  Vem menar ni? Vem snackar ni om?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:38
  #7 Kommentar från Tonårsmorsa:
  David: Jag betackar mig från dina kommentarer, jag skriver själv inga kommentarer på din sida och betackar mig helt från dina då de varken tillför mig eller bloggen eller mina bloggläsare någonting! Hoppas du kan respektera det!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:47
  #8 Kommentar från pissed_by_nature (svar):
  jag tycker du har fina namn på dina barn, annorlunda och bra. precis som jag tycker det ska vara=) Man ska inte bry sig om andra, vad är det och klanka ner på.
  Samtidigt ska man inte klanka ner på någon som inte är kristen. jag är ateist. låt mej vara det då 😛

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:53
  #9 Kommentar från Konsulten (svar):
  *suck* Har David lyckas dyrka upp låset till sin madrasserade cell? Trodde vi hade fått tyst på dig. Trodde tydligen fel. Det finns bara en psyk-sjuk människa här och det är du. När man dör kommer man varken till himlen eller helvetet. Det enda som händer är att man blir uppäten av maskar så sluta använd DET som ett argument för att skrämma folk till att tro något annat. Patetiskt!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 18:55
  #10 Kommentar från sofisa (svar):
  din e coolast..:)…bäst i test..kram..min heter den ensamma mamman men har inte alls samma standard som din..ha det bra..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:10
  #11 Kommentar från Tonårsmorsa:
  pissed_by_nature: Tack! Ja, jag gillar dem också, annars hade jag inte varit med och valt dem! SJälv är jag inte kristen, men troende och det har jag tagit upp för länge sedan på min förra blogg, men det är något mellan mig och den Gud jag tror på! Om du är ateist så är det DITT val! Oavsett tro så är det viktigast i alla religioner och för alla ateister att man RESPEKTERAR andra människor! Tack och lov gör de flesta av oss det! Sedan finns det tragiska undantag!;-)

  Konsulten: Oavsett tro, så tror jag i alla fall att vi är eniga med att vi inte delar den med ovanstående person! Eller hur? 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:11
  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Sofisa: Vad är adressen till din blogg? *Nyfiken*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:21
  #13 Kommentar från barbakvinna (svar):
  Jag har anmält inlägget oxå ang D

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:29
  #14 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Tack Moderator! För att ni tog bort kommentaren av David som jag hade anmält!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 19:43
  #15 Kommentar från Konsulten (svar):
  Absolut! Nu när jag läser mitt inlägg igen låter det som om jag är en trogen ateist. Det var ganska klumigt skrivet och speglade inte riktigt min åsikt. Jag har full respekt för att man är troende oavsett vilken religion man tillhör. Men det David förespråkar (eller förespråkade eftersom han nu äntligen är borttagen) är inte kristet i mina ögon i alla fall.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 22:46
  #16 Kommentar från Emanuel (svar):
  Förlåt, jag ska skärpa mig

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 juli 2006, klockan 22:55
  #17 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Konsulten: Jag förstår precis vad du menar! Den där Davids tro var det nog ingen som kände igen sig i… Jag är själv troende, fast inte kristen och det finns gelikar inom ”min” religion som inte jag alls känner igen mig i heller. Extremister har sällan något att göra med den tro vi ”vanliga, normaltroende” faktiskt har!

  Emanuel: 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 juli 2006, klockan 09:39
  #18 Kommentar från Erik Hellsborn (svar):
  Vem är den här David?
  Adrss till hans blogg?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 juli 2006, klockan 13:19
  #19 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Erik Hellsborn. David blev avstängd från bloggen igår och det är vi väldigt tacksamma för, eftersom han kränkte väldigt många människor! Mvh. Fatou.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 juli 2006, klockan 13:27

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.