Experimentet!

Igår gjorde jag ett litet experiment! Jag satt vid datorn, typ hela dagen, utan att blogga, för att se om någon skulle sakna mig! Inte EN enda person saknade mig, eller skrev någon liten kommentar om vart jag kunde ha tagit vägen?

Så, kära vänner, dagen igår var terrible och jag har legat i min säng och gråtit halva natten…! Eller NOT!

Nej, jag var upptagen av en ”dejt” men en underbart härlig nyfunnen vän hela dagen och halva natten! Hann faktiskt inte blogga på hela dagen igår.

(Fast jag erkänner ändå att jag har full koll på att inte en jäkel saknade mig…!  Haha Eller möjligen Robban/min stalker då, men då var det bara för att hans kommentarer inte kunde godkännas! Dubbel-ha-ha!)

Läs även andra bloggares åsikter om , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Experimentet!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Crispin (svar):
  Visst var Du saknad. Kollade flertal gånger och sista var vid 24-tiden. Men läste även tidigare bloggar att Du ibland har annat att göra än att blogga så det är bara att fortsätta holla kollen. För eller senare kommer det en ny blogg. Sen är det ju sommar vilket innebär att det erbjuds fler saker att göra utomhus jämfört med grå och kalla höstdagar. Men den 28 juli försvinner jag bort 14 dar. Det kommer förmodligen att ge vissa apstinens bekymmer som inte kommer att kunna regleras förrän efter hemkomsten i mitten av augusti. Huvva vilken tanke, längtar förvisso efter semester men tänk vilken uppoffring. Ingen Tonårsmorsa på 14 dar!!!!

  Ha de

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 09:53
  #2 Kommentar från Ove Snäll o Rar.. (svar):
  Jag var inte heller inne på bloggen igår. Hade ingen dejt, utan så jäkla ont i min sargade rygg.. Gick in en liten snabbis inatt innan jag somna. Kollade runt bland alla gårdagens bloggar… Men icke!!! Inte en fråga om var Ove är någonstans, någon som hört något?? Nee då.. Så Fatou. Ska vi skaffa egen blogg.. Haha.. Hoppas du hade det trevligt på dejten.

  Kramar Ove

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 09:57
  #3 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Haha, jqa, precis såna där kommentarer ville jag ha…! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:03
  #4 Kommentar från Zaragon (svar):

  Hähä… vet du…

  Jag tror nog att man skulle kunna försvinna spårlöst från bloggens yta utan några fler kommentarer än nån axelryckning och nån undran vad som hände.
  Efter en dag eller två är man glömd.

  Så är det på nätet.
  Försvinner en vän finns en ny att uppbringa på mindre än 30 sekunder.
  Hållbarhetstiden på nätvänner är hur kort som helst…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:06
  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Zaragon: Men när jag hade datakollaps, så hade jag över 100 mail som väntade och jag vet inte hur många oroliga kommentarer! Själv saknar jag en bloggvän som ”försvann” typ i påskas!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:24
  #6 Kommentar från Zaragon (svar):
  Jo…
  Undantag finns alltid och du är väl antagligen ett av dom då.
  Men på det stor hela tror jag att jag har rätt… eller iallafall lite rätt!

  =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:34
  #7 Kommentar från barbakvinna (svar):
  Så nu säger jag det igen god lunch istället. *ler*
  kram anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:40
  #8 Kommentar från Kriss (svar):
  Haha såååå klaaart att du skulle vara saknad om du försvann!

  Fast jag märker inte om nån försvinner en och annan dag. Hinner ändå inte gå in och kolla alla bloggar jag vill kolla varje dag. Alldeles för många bloggar för det kombinerat med alldeles för lite tid. (Ändå har jag semester)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 10:46
  #9 Kommentar från Marra (svar):
  Jag saknade dej, så jag läste dina blogginlägg en gång till för att se om du hade skrivit nått speciellt du skulle gjort igår *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 11:27
  #10 Kommentar från Svava (svar):
  ööö jag var inne minst FEM gånger och tänkte ”vad HAR fatou FÖR sig???!

  ville bara ha det sagt 🙂

  kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 12:14
  #11 Kommentar från Robban (svar):
  Jaha ja! Så du var upptagen med Mr Brown eller?? Skärp dig, bruden. Det är MYCKET viktigare att sitta vid datorn och godkänna mina kommentarer. *ho ho*

  Kram
  /The Forklifting Stalker

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 13:57
  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:
  Feel no fear-fatou is here! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 juli 2006, klockan 13:58

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.