De har rockat min värld idag…

Ja, min lilla brorsdotter rockar inte bara mitt fett, hon rockar hela min värld! SHIT, vad-jag-hade-glömt-hur-det-var-att-ha-en-ettåring-i-huset! Puuuh! Nu sover hon. Det är tur hon är världens underbaraste ettåring, annars hade hon legat risigt till…

Hinner knappt ta hand om hennes storebror, han och Isa har dock hyrt film som de nu sitter och tittar på. Tur jag har min Isa. Tjejen med ett hjärta av guld!

Jai kom hem efter en dags shopping i Stockholm. Hon gav mig dock en hjärtattack när hon drog upp tröjan och visade mig ryggslutet; EN TATUERING!! Tappade talförmågan totalt, men sedan visade det sig att det var gjort av henna, d.v.s. att det kommer att gå bort så småningom… Puuuh!

Vad det var för motiv? MITT namn, d.v.s. Fatou.

Ja, det var ju urgulligt, hennes kompisar hade gjort med sina egna namn, men Jai gjorde alltså mitt… Modershjärtat drunknade av kärlek, (när jag hämtat mig från chocken då jag trodde det var en riktig tatuering först…) Sen är det ju lite lustigt att en 15-åring vill ha morsan på rumpan… haha…

Men det var alltså inte bara lilla ”Kamelen” som rockade min värld idag…

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”De har rockat min värld idag…

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Kimberly (svar):

  Men åhh vad härligt 🙂

  Alltid bra att bli påmind eller hur.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:08

  #2 Kommentar från Azkungen (svar):

  Vilka härliga ungar du har!
  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:08

  #3 Kommentar från Marra (svar):

  Men åhh det där med tatueringen var härligt!
  Finns det något bättre sätt att visa sin mamma kärlek på, jag tror inte det! Var stolt..
  Du har verkligen lyckats 🙂
  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:13

  #4 Kommentar från u.fan (svar):

  Tur att det inte var en riktig tatuering. Då hade nog hon önskat att det var en annan bild än mammas namn som hon hade i häcken.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:38

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  u.fan: Du har troligen rätt, men egentligen, förutom sitt eget namn, vem skulle egentligen vara mer beständig än mamma? 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:40

  #6 Kommentar från Camilla (svar):

  jösses vilken kärleksförklaring!!!!
  dagens solsken!
  kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:43

  #7 Kommentar från Linda Culibrk (svar):

  Jag har min pappas =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 juli 2006, klockan 23:44

  #8 Kommentar från UnderCover (svar):

  Säger som Camilla: vilken kärleksförklaring!

  Var stolt över och njut av den.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 08:37

  #9 Kommentar från Svava (svar):

  ja det var verkligen gulligt!

  kram /S

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 10:02

  #10 Kommentar från Rosa (svar):

  Jag har suttit och läst din blogg nu på morgonen och förstår varför den är så populär. Det är intressant det du berättar om Gambia och konverteringen. Det är det som jag tycker om med bloggandet att få ta del av olika människors liv och vardag. Varför det blivit som det blivit. Vackra och kärleksfulla barn har du. Livet ska inte vara lugn och ro – hur märker man att man lever då?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 11:10

  #11 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Rosa: Tack, den kommentaren värmde mer än de flesta! 😉 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 12:17

  #12 Kommentar från Jubbe (svar):

  Har följt din blogg lite till å från…å tycker att du är helt underbar. Du vågar verkligen bjuda på dig själv å så cool å stark att uppfostra 4 kids själv! Du är en sann förebild! Men en liten undran av nyfikenhet…vilken relation har barnen till sin far idag? Tar du hand om allt gällande familjen på egen hand? Eller får du stöd?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 13:30

  #13 Kommentar från Jubbe (svar):

  Min pappa blev jättestot när jag tatuerade mig o skröt för alla sina vänner. Mest nog att han själv var för feg att göra en själv. Mamma blev lite halvglad…ville nog mest att jag inte skulle ha gjort den. Men hon gjorde en själv när hon fyllde 50..snacka om kris. Hon sa att hon alltid velat ha en…men det var ett jädra hallå i hemmet när jag var först med en..när syrran kom hem med en liten g-klav sas det inte så mycket men när hon ett år senare kom hem med 3 stora stjärnor i ryggen flög det hus i helvete….

  …å blev det för mig då…en oskyldig liten delfin på skuldran.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 13:31

  #14 Kommentar från Rose-Marie (svar):

  Vilken underbar gest av din dotter 😉

  Jo att ha en ettåring i hemmet är svettigt…jag hade själv glömt bort lite av det där….så plötsligt ..en flashback hehe….dom är jobbiga och ljuvliga på samma gång 😉

  Kram/Rose-Marie

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 juli 2006, klockan 20:14

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.