Religion-diskussion!

Efter förekommen diskussion i diverse bloggar, vill jag påtala att jag INTE har för avsikt att ha allvarliga diskussioner om religion. Därför går jag inte heller in och dömer någon religion!

Att jag nämnt att jag själv är Muslim, gör INTE att jag hävdar Islams förträfflighet, eller att jag vill försöka ”pracka på” någon annan min tro. Det finns många trevliga diskussionsbloggar om religion, min är inte en av dem!

Har skrivit om detta TIDIGARE ,(klickbar länk) för länge sedan, i Oktober förra året.  jag har inte ändrat mig nu. För övrigt har jag ALDRIG påstått mig vara ett föredöme för Islam och jag har INGET emot andras tro. Min mamma är Kristen, min bonuspappa är Katolik och min egen pappa är Ateist. Jag har vänner som är Rastafarianer, Buddister…

Så för mig får man vara PRECIS vad man vill, tro vad man vill och tycka vad man vill, bara man respekterar andra människor och inte är ute efter att skada andra! Där går min personliga gräns.

Jag går inte heller efter religion när jag avgör vilka människor jag tycker det är trevligt att umgås med!

Ville bara förtydliga detta, trots att jag skrivit om det ett par gånger tidigare!

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Religion-diskussion!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Marra (svar):

  Ta inte åt dej för vad nån anonym människa sitter & vräker ur sej till!
  Du & alla de andra som lärt känna dej & pratar med dej här, vet vad du står & det är viktigast.
  Sen om nån som inte änns vågar stå för mej det är vräker ur sej en massa skit.
  Så struntar i det!
  Försök att inte bry dej, vet att det är svårt.
  Men det är inte värt det 😀
  Kram Marra

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 10:22

  #2 Kommentar från Marra (svar):

  Stå för vem den är menar jag givetvis 🙂
  Den kommentaren skrev jag nog för fort, en massa konstiga menningar..
  *asg*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 10:23

  #3 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Marra: Ja, jag ville bara klargöra det! 😉 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 10:25

  #4 Kommentar från Pysan (svar):

  God morgon!

  Tänk om alla kunde tänka så här..
  Så bra världen hade varit då..

  Inga krig i Gudens tecken..

  /Pys

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 10:26

  #5 Kommentar från Madonnan (svar):

  Vettigt resonemang, precis som det ska vara här i världen! Alla respekterar varandras olikheter och är vänliga…
  Bra tonårsmorsan! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 10:34

  #6 Kommentar från alis (svar):

  Det förjävliga är att du måste förtydliga sånt som borde vara så självklart!

  För övrigt läser jag alltid din blogg. Den förgyller tillvaron med allvar , värme och humor!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 11:14

  #7 Kommentar från 43+ (svar):

  Jag tror att _ulf Lundell sa någon gång att det värsta man kan göra i Sverige är att uttala sig om religon. Jag håller bara med dig, man är det man är och så är det okej. Men bra att du pratar om det. När min nu 17 åriga dotter var 5 sa hon ”jag tror Gud är luften, när vi dör blir vi luften och då är vi ju alla i himlen elelr hur?” Det var också ett sätt att se det hela!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 20:44

  #8 Kommentar från Rosa (svar):

  Bra att du visar att du blir förbannad, sedan räcker det. Leder ändå ingen vart, så lätt att hamna i situationer som man sedan tänker om: hur fasen hamnade jag här.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 31 juli 2006, klockan 21:18

  #9 Kommentar från annica (svar):

  Bra Fatou.
  Jag håller både MED dig å PÃ… dig!
  Men dom som vill kan ju vränga till vad som helst bara för att dom en gång började i den änden. Sen kan man förklara å förtydliga tills man ramlar omkull. Så låt dom hållas bara.
  Din text är så tydlig å klar så det framgår tydligt vad du faktiskt säger. En bra å mänsklig inställning full av respekt. Stå på dig! Ignorera alla dom som ändå bara letar efter saker att få hacka på å skriva folk på näsan med. Lättare sagt än gjort förståss. Jag vet. Men jag har inte haft nåra svårigheter att läsa innantill i dina texter. Du är uppriktig och har vettiga synsätt tycker jag.
  annica

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 augusti 2006, klockan 16:00

  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:

  annica: Tack, tar det som en riktig komplimang! Ja, det känns jobbigt när folk ska försöka få en till att tycka saker som man faktiskt inte tycker! Det är tur man är vuxen nog att minnas vad man egentligen tycker, så man inte faller… Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 augusti 2006, klockan 17:01

  #11 Kommentar från Mia (svar):

  Bara för att man är religiös, behöver man inte vara fanatiker. You go girl 🙂 Mias space

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 13:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.