Det brinner i knutarna!

Hej och hå, vad ungarna håller på…

Men jag låter dem hållas, jag har ju Bloggbesök av Alma Mater. Så himla kul, i likhet med Alma har jag också haft två IRL-Bloggdejter. Det är helt otroligt vilka fullträffar man kan få, trots att man ”bara” haft kontakt via Internet.

Det svåra blir ju att förklara för mina Tonåringar hur JAG kan få träffa Blogg-vänner när de absolut INTE får träffa folk från Internet… Hmmm…

Måste komma på någon bra anledning, där skillnaden på när JAG gör det och när DE kanske kommer vilja göra det blir helt uppenbar…

Tips mottages tacksamt!

Behöver ju inte upprepa det   Alma   redan har bloggat om, men om ni läser hennes blogg, så ser ni att det brunnit i knutarna…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Det brinner i knutarna!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Pysan :o) (svar):

  Säg att det är för att Alma är tjej.. ni är av samma kön.. :o)

  Ha det gött och hälsa Alma

  /Pys som nu måste hjälpa männen i huset…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 10:52

  #2 Kommentar från Fredskronk (svar):

  Har väl knappast med kön att göra va?

  Själv har jag träffat ett antal personer som jag träffat över internet. Enda gången detta gått fel var när jag blev strandad på Stockholm C i ett dygn men jag redde ut den situationen också 😉

  Självfallet ska man vara försiktig när man träffar personer man bara chattat med och man borde knappast ge sig iväg efter bara några chatomgångar. Nej. Prata med personen i telefon först, kolla att nummer och namn stämmer, kolla ålder på birthday.se och om så behövs: ring personens föräldrar. Det sistnämnda har jag aldrig behövt utsätta mina föräldrar för, som tur är.

  Det jag tror är viktigast är nog faktiskt att dina tonåringar faktiskt kan åka iväg och träffa folk (och ha koll på dem först) och veta du litar på att allt går rätt till. För: om de verkligen inte FÃ…R göra det så kommer de göra det ändå. Har åtminstonde träffat en nätbekant som inte hade berättat för hennes morsa vem hon var med och det kändes inte så superbra faktiskt.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 11:00

  #3 Kommentar från Daniel Brahneborg (svar):

  Tänkte skriva någonting om att det faktiskt är pride-vecka just nu, men det är kanske inte relevant.

  Att du är vuxen och kan välja lämplig miljö och väga risker är kanske viktigare, och att du har mer erfarenhet av allmän personkännedom.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 11:06

  #4 Kommentar från barbakvinna (svar):

  Ã…terkom till mig Fatou när du knäckt nöten jag behöver oxå nått bra svar.
  Ungarna börjar ju undra och jag undviker svaret..
  kram anki hälsa alla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 13:00

  #5 Kommentar från Christer ( Vicke) Vikström (svar):

  Där har du ett dilemma!! Får du, så varför inte dom!! Du kan inte säga att det är för att du är vuxen, för skit kan hända dig med. Det var inte lätt, ska jag vara ärlig så kommer jag inte på något överhuvudtaget!!
  Ha en fin dag o sköt om dig
  Vicke

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 16:16

  #6 Kommentar från Anki (svar):

  Det där blir inte lätt för dig!! Vad är de man brukar säga: Barn gör inte som vi säger, utan som vi gör.
  En av mina ungar träffade sin sambo på nätet. De skrev o MSN:ade i nått halvår innan de träffades första gången, oh se som de gick.
  De där var för snart 2 år sedan. Ja, de var han som for iväg oh jag var lite nervös jo, men de var hon som flyttade hit.
  En del lyckas redigt ordentligt.
  Anki

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 20:20

  #7 Kommentar från Katta (svar):

  Ditt hus, dina regler. När dom blir äldre och bor själv och är myndiga får dom välja själva vilka dumma saker dom vill göra.
  Den har iaf alltid min mamma kört med om olika regler och vi har fogat oss snällt iom att det faktiskt är sanning. 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 augusti 2006, klockan 23:16

  #8 Kommentar från Rosa (svar):

  Jag har haft kontakt med en via telefon som jag jättegärna vill träffa. Sonen har kommenterat det. Jag har sagt att vi öppet funnits här på bloggen. Att flera träffat personen innan. Visst, det skulle kunna vara så, som han säger, att personen har fler bloggar osv och lurar in vissa i fällan. Nu vet jag ju att så inte är fallet pga att vi pratat så mycket allihopa. Vem orkar sitta och bry sig att ljuga så. Sedan går jag ju på magkänslan och VET att det är en bra person, men så kan jag ju inte säga det fattar jag ju, hur låter det. Är så AVUNDSJUK på er. Vill också träffa er.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 augusti 2006, klockan 12:47

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.