Kan inte fatta att jag gjorde det!!


Kan nästan inte fatta det själv. Jag har tackat NEJ till gratis entre ´till Uppsala Reggaefestival! (Klickbar länk)Tre dagar av skön musik, möten med gamla och nya vänner… Full koll på Tonåringarna… Som sagt; Jag fattar det inte! Är det ett ålderstecken? Probably! Men jag har faktiskt en massa att göra de närmsta dagarna! Hörde att biljetterna nu gått upp till 900 spänn!! Binta fick dock tag på en biljett för 600. Ja, vissa kan ordna det för sig! (haha)

Tur ungarna ska gå så de kan hålla mig uppdaterad om vad som sker… Det är start i morgon, men några av artisterna som ska uppträda har visst redan börjat komma. Binta ringde precis:

Skrikande: Mamma, vi stod bredvis Sizzla!!   XX (Binta ´s kompis namn) vände sig om och då stod han bakom henne, så hon blev så chockad att hon skrek rakt ut…!   Tur jag är så gammal att även när jag gillar artisters musik, så får jag inte dåndimpen när jag ser dem och skriker rakt ut! (stackars Sizzla!)

(Fast jag fattar ändå inte att jag tackade nej till att gå…!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Kan inte fatta att jag gjorde det!!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Samira (svar):

  Vi hade reaggefestival här också, dock bara en dag.. hade inga pengar till att gå 🙁 Så är det ibland.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 00:12

  #2 Kommentar från TinyT (svar):

  Hellu! Tack för din uppmuntran!! Mina tre f d tonåringar åker till Uppsala imorgon, för tredje året i rad, och jag är lika sugen att följa med varje år, men… vem vill ha en 45-årig morsa med sej!?
  Ha det himla bäst!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 00:47

  #3 Kommentar från Qvint (svar):

  Men varför tar ni inte varann i handen du och TinyT och drar iväg. Så roligt ni skulle få det. Tror ja…trallallaaaaaaaaa

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 00:52

  #4 Kommentar från Karin (svar):

  Men Fatooooouuuuuu, är du helt galen eller???? Hahahaha, ojojoj…jag förstår dig dock helt o hållet, fy vad trist man är! Jag dansade till soca musik förra fredagen(hela natten faktiskt, kom hem halv 4) – är rätt stolt över mig själv, nu behöver jag inte visa mina vänner att mina partytakter sitter i förrän om ytterligare ett par år…skööööönt 🙂
  Jag har tänkt massor på dig de senaste dagarna! Ringer dig ikväll!
  Kram från svägerskan

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 07:58

  #5 Kommentar från annie (svar):

  vad kul för dina barn, glöm inte bort att en respecterad babymama inte visar sig på såna festivaler,bara svenskar och false rasta

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 08:21

  #6 Kommentar från Nilla (svar):

  Hej Fatou :o)

  Du har väl inte missat att tävla om titeln ”Ã…rets blogg 2006”?
  Jag tror din blogg skulle bli hemskt poppis där…
  Se bara hur poppis den är nu redan innan…

  Kika här >>
  http://www.aretsblogg

  Varma Kramar…
  /Nilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 11:02

  #7 Kommentar från Rose-Marie (svar):

  Så du tackade nej…hehe…
  ja vi var ju på stor artistkavalkad och jag har alla år kunnat stå utan problem…nu börjar fötterna och benen värka..måste vara åldern :)))

  Kram/Rose-Marie

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 13:47

  #8 Kommentar från Alma Mater -252 (svar):

  Men Fatou, så nära du bor så det höras ändå .. jag har införskaffat öronproppar jag hör ju inte själv vad jag tänker annars 🙂

  För övrigt .. gissa va hon gör, tonårsmorsa som hon är .. Jodå ligger på en madrass och sover ..NU!
  Det är tröttsamt att ha lilla mig här *asg*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 16:31

  #9 Kommentar från Svava (svar):

  fatou och alma, jag lär få komma upp och lyssna från er då 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 10 augusti 2006, klockan 17:50

  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Svava: You ´re welcome! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 augusti 2006, klockan 00:13

  #11 Kommentar från Rosa (svar):

  Nu bor du så nära, så då är det svårare att förstå. Fast har man varit med på några festivaler så blir tänkande l i t e annorludna. Min dotter ville att hon och jag skulle åka till Hultsfredsfestivalen. Det enda jag kunde tänka på var tält, fylla, blött, skrik och skrän. Lyckades förmedla det till henne med inlevelse, som tur var. Sovplats någon annanstans var omöjligt. Älskar dock konserter fortfarande men är mera kräsen nu.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 11 augusti 2006, klockan 09:23

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.