Man har sin gräns!

Skulle precis börja blogga om dagen, när jag upptäckte att Alma gjort det. Men jag får väl dra min version av det hela;

Hela dagen idag var fullbokad, med möte i Uppsala och sedan i Stockholm. Jag som är van vid buss, tåg, cykel och tunnelbana, tänkte att detta blir en lätt match eftersom Alma har bil…

Hmmm… NOT!

Bilen gick inte att få igång över huvudtaget. Så Alma fick mig, två av barnen och bonussyrran att KNUFFA igång bilen! Ni skulle ha sett mig då! Stapplande på högklackade skor, försökandes putta igång en bil, med en kondition som en flodhäst… Nåja, bilen gick igång med nöd och näppe. Själv satte jag mig i bilen med behov av syrgas.

Skulle åka och leta upp en bilverkstad sedan, eftersom jag redan varit tvungen att avboka mötet vi skulle ha varit på… Mitt i industriområdet la bilen bara av. Vi gick och gick tills vi hittade en verkstad, som skulle bärga bilen… Stackars Alma!

Sedan fick vi fortsätta gå och gå till stationen för att hinna tåget till Stockholm. Som vi missade… och då hade jag sååå ont i fötterna eftersom det blivit blåsor UNDER fötterna. Alma hade skavsår på tårna. Nåja, vi hann i alla fall med nästa tåg. Väl i Stockholm skulle vi då SPRINGA till mötet, men det GICK inte med de skorna, så Alma och jag bytte skor. Jag tänkte eftersom vi har ont i fötterna båda, men på olika ställen, så skaver det kanske inte så mycket på samma ställe. Så vi bytte skor. Och sprang.

Efter mötet gjorde det ju ändå så himla ont, att jag gick i snigeltakt och haltade. Till slut så hittade jag ett par billiga badtofflor på Stadium. Kände mig så jäkla läcker. Uppklädd i finbyxor, skjorta, utborstat hår, sminkad och med… Stadiums plastiga badtofflor på fötterna. Yiiiha!

Men allt har en gräns. Min gräns gick när mina fötter höll på att gå av i två delar. Då skiter man i skönhet eller matchande skor!!

Då knallar man omkring i badtofflor till finkläder, utan att tveka…!

(Alma får ta och sätta igång med sin fyra-lista nu så Ister ´s förbannelse kan upphöra till i morgon!)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Man har sin gräns!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Rosa (svar):

  En dag som heter duga med andra ord och som det går att vara utan. Hoppas det går bättre imorgon.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 augusti 2006, klockan 22:55

  #2 Kommentar från Alma Mater -252 (svar):

  Jag har gjort min förbaskade lista nu och jag förbannar att jag int ekom på tanken att ta upp den medhavda digitalkameran för din utstyrsel var väl värd att föreviga *asg*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 augusti 2006, klockan 23:36

  #3 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Alma: Vi får bara hoppas att du brytit Ister ´s förbanelse nu… *Asg*

  Rosa: Bara att hålla tummarna för en bättre morgondag, ja! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 augusti 2006, klockan 23:38

  #4 Kommentar från Madonnan (svar):

  Vilka strapatser! Hoppas fötterna får vila sig i form nu, låter tufft att vara ute på äventyr så där… 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 augusti 2006, klockan 09:05

  #5 Kommentar från Voodoo-Ister (svar):

  Jag har skickat blåsläkande tankar.

  Prova även med en Triss-lott idag.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 augusti 2006, klockan 11:14

  #6 Kommentar från Piraya (svar):

  Härligt med människor som vågar!
  Kram

  jo, här ska njutas ikväll, jäklar anamma… ooops ursäkta svordomen

  😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 augusti 2006, klockan 19:41

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.