Min tacksamhetsblogg, att återvända till när det känns svårt! //Tonårsmorsa.Hade precis ett möte, med en person jag ”kände förr”. En person som betydde mycket för mig då-för ca 20 år sedan. Han har gått igenom mycket. Mycket som många människor skulle ha svårt att orka bära.

En person vars bekymmer de sista åren, gjorde mina egna så små.

Detta år 2006, så långt vi nu hunnit, är ett av de svåraste åren jag haft i mitt liv. Det kanske inte framgår så tydligt i denna blogg, men så är det!   Jag delar med mig ganska öppet i bloggen, men det finns också mycket jag INTE delar med mig av här. Jag har andra ventiler för det och så vill jag att det ska fortsätta vara.

Den här bloggen är lite av en syrgasmask för mig, och glädjande nog, har jag fått veta att den blivit det för många som följer den också. Det, i sig, gör det värt för mig att fortsätta blogga!

Men det som hänt detta år är illa nog för att jag aldrig ska glömma 2006, spår som satt sig djupt, djupt i min själ och faktiskt förändrat mig också. På gott och på ont.

Nu träffade jag en person som haft det så mycket värre. Kanske inte just 2006, men de sista åren. Det fick mig att tänka till. Inte bara på det jag mist och förlorat, utan framför allt på det jag har kvar!

Så jag vill här framföra min innerliga tacksamhet för det som inte söndrats och för de som inte ryckts bort från mitt liv!

Tack till livet, för det jag faktiskt har. För den glädje som till och från kryper fram inom mig. Vill bara pränta ner min tacksamhet, kanske kan jag återkomma till denna blogg när det blåser hårt igen, och lägga på minnet att det finns många som har det bättre än mig, men det finns många som också har det så mycket värre.

TACK!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Min tacksamhetsblogg, att återvända till när det känns svårt! //Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Pysan :o) (svar):

  Ska du sluta????

  Pysis som blir orolig

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 20:33

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Pysan :o): Absolut inte!! Mig blir ni inte av med så lätt…;-) Det var mer en reflektion om själva livet och livsöden och hade egentligen inget med bloggen att göra…! Annat än att jag skrev den för att ha den på pränt, så jag kan återkomma till den när jag behöver påminnas om att det finns anledning att känna tacksamhet! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 20:38

  #3 Kommentar från Cornelia (svar):

  Tack för såna kloka ord! Man behöver höra och tänka sånt ibland för att få rimliga proportioner på tillvaron. Usch, så lätt man fastnar i negativa tankar och mår dåligt fast man egentligen har det ganska bra. Jämfört.

  /Varma tankar från
  Cornelia

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 20:48

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Cornelia: Ja, kan bara instämma!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 21:00

  #5 Kommentar från Madonnan (svar):

  Vill att ditt år blir lättare och mindre svårt bums, du har så många kloka och engagerande, levande inlägg här, där inget av detta märks! Hoppas du har en bra kväll 🙂 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 22:09

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Madonnan: Tack från mitt hjärta! Den kommentaren behöver jag just nu! TACK! NU är min kväll helt ok! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 22:13

  #7 Kommentar från Madonnan (svar):

  Så bra, det är du värd!! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 22:16

  #8 Kommentar från GuitarMan (svar):

  Ja vem vet, ibland så har man svårt att välja, men man gör så gott man kan i alla fall *L*
  Ha en fortsatt trevlig lördagkväll
  Kram/Robert

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 22:23

  #9 Kommentar från Tonårsmorsa:

  GuitarMan: haha, ja men din kod var en 10-poängare! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 augusti 2006, klockan 22:26

  #10 Kommentar från Fancy (svar):

  Hej du.
  jag ser att du kommer in och vinkar till mej…*L*..
  jag hoppas att snart kunna öppna mina kommentarer igen.
  känns lite tomt utan dom.
  men än så länge avaktar jag.
  Jag kan dela dina erfarenheter angående 2006 ett jobbigt år på många sätt.
  visst finns det de som har det värre det gör det alltid.
  men när vi befinner oss mitt i. då är det riktigt ”pain in the az”
  //kram Fancy

  Jag har sneglat att starta här men jag får fundera lite till D.s 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 augusti 2006, klockan 09:22

  #11 Kommentar från Vendettanbettan…. (svar):

  Hmm, vart tog min kommentar vägen?
  Vad fint du beskriver känslan…

  kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 augusti 2006, klockan 15:22

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Fancy: Klart du ska komma över på Aftonbladet, vi är ju många gamla msnáre som hittat hit! Welcome!

  Vendettanbettan: Tack men har ingen aning om var din kommentar tog vägen, kanske var du hungrig när du skrev, så du käkade upp den igen? 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 22 augusti 2006, klockan 20:46

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.