Oväntade presenter!

(Tidigare presenterad present av Mingo, nu även på Aftonbladet!)

Jag har fått en massa presenter av folk den här sommaren, trots att jag inte fyllt år, eller firat något annat. Min bästa väninna skickade presenter från Tanzania härom veckan, som jag bloggade om.

När Alma Mater var här på besök fick jag en massa fina presenter, både jag och barnen för den delen. Jag fick bl.a. en ny elvisp (min gamla hade pajat) och en jättebra bok som jag kan lära mig redigera bilder med. Har börjat läsa den, men inte kommit så långt ännu…

Av Binta fick jag ju ett par fina skor för drygt en månad sedan. Ja, en massa små fina presenter. men sen kom jag på att jag blivit jättedålig på att ge bort presenter själv. Vid högtidsdagar är jag GANSKA bra på att ge bort presenter, men där har mitt minne faktiskt börjat svika en del… Men framför allt menar jag sådana där små, oväntade presenter bara för att visa sin uppskattning, eller helt enkelt för att man hittar något och tycker det passar just för den personen.

Jag har alltid gillat presenter, särskilt de där små oväntade, men framför allt har jag alltid gillat att ge presenter. Visst handlar det till viss del om ekonomi också… Man går inte och köper presenter när man har en tjuga kvar i plånboken och brödet tagit slut, men ändå…

Jag tror jag måste skärpa till mig lite…!

Och detta är alltså dagens mest meningslösa blogginlägg, för den hade inte ens en poäng…!

Nåja, jag kan ju passa på att tacka min dotter Binta, Alma och Sofie för presenterna i alla fall…!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Oväntade presenter!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Alma Mater -252 (svar):

  😀 … Du har inte tänkt tanken att vi kommer att ’kräva’ något av dig som gengäld, så det låg en baktanke bakom? 😉

  Nej, skämt å sido, min vän, är en sån person som gillar att ge små saker om jag har möjlighet och råd, är däremot gräsligt glömsk när det gäller födelsedagar, så det kanske är i hopp om att bli förlåten för det jag glömmer som jag passar på när jag minns *s*

  Sen är jag också sån person som vägrar befatta mig att stödja affärernas föräljnings statistik i julrusch etc. och springa som en tok när allt är dyrt bara för att känna sig blåst när rean inträffar direkt efter jul, så jag köper min ’presenter’ lite när helst på året, helst om det är rea och ’kan va bra att ha’

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 augusti 2006, klockan 18:15

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Förstår preciiiis, Alma! By the way: Du är välkommen tillbaka! *Asg*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 augusti 2006, klockan 18:20

  #3 Kommentar från Britt (svar):

  He he – kul att Du tyckte om den 🙂

  Nu ska jag natta den här damen … nyss låg jag på en soffa i andra änden av byn med huvudet på en kudde med texten – HÄR SOVER EN PRINSESSA!! Passande tyckte jag – som hittade den på köksbordet och förflyttade den till soffan för att lägga mitt vackra huvud på 🙂

  Sov Gott!

  Kramen

  Britt

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 augusti 2006, klockan 01:00

  #4 Kommentar från Sofie (svar):

  Kul att du uppskattade sa mina sma grejer.Du har alltid varit jattebra pa att ge presenter.
  Tank att jag har tid att lasa din blogg nu fortiden pa arbetstid. men ingen tid att jobba langre….

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 augusti 2006, klockan 15:52

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  DARLING!! Så kul att få dina kommentarer! Saaaaknar dig såååå mycket! Skulle ringa dig härom dagen, men kom inte fram. Men ska köpa kort one of these days, så vänta ett samtal! Lova ya ´!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 augusti 2006, klockan 16:05

  #6 Kommentar från Nilla (svar):

  Ohh va fin animerad bild…
  Hur har du gjort den där???
  *kramar om*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 augusti 2006, klockan 19:05

  #7 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Nilla: Det är alltså en av mina presenter. Det är Mingo/Britt (ovan) som gjort den!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 augusti 2006, klockan 19:39

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.