Tillökning hos Tonårsmorsa!

Ni som hängt med i min blogg ett tag, kanske minns att jag har en väldigt stark kärlek till min tvättmaskin. I perioder har jag varit tvungen att ha tvättmaskinen på för att över huvudtaget kunna somna!

Nu har jag blivit med Diskmaskin. inte en dag för tidigt… Mmmm… Vilken känsla att få sätta på… Oj, jag menar starta den… men jag har ännu inte fått äran att starta den, eftersom den tydligen inte går lika snabbt att fylla som tvättmskinen…

Jag hör det där brummandet i huvudet. Det ska bli så underbart att få starta den första gången. D-I-S-K-M-A-S-K-I-N. Ni hör ju hur underbart det låter… Vilken känsla! Som en orga… jag menar, som ett nydiskat kök… Utan belamrad diskbänk, utan överfyllt diskställ…

Man kanske rent av skulle våga börja använda lösnaglar igen? Även fast jag inte är barnfri…!

OH YES!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

3 svar på ”Tillökning hos Tonårsmorsa!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Anne (svar):

  är det något jag saknar i matriella ting så är det en diskmaskin….lyckliga lyckliga dej…. nu ska jag ställa mej med ”hängläpp” och diska gårdagens och frukost disken…gråter…/lessen anne

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 12:19

  #2 Kommentar från Ister (svar):

  Vänta tills ni ska bråka om vem som ska plocka ur diskmaskinen.

  Jag hatar att plocka ur bestickslådan!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 12:23

  #3 Kommentar från Pojken (svar):

  Grattis! Jag tycker att diskmaskinen fylls på snabbt som bara den och i vår lilla familj kör vi en maskin om dagen, ibland 2 på helgerna. Och det är underbart att slippa diska allt för hand.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 12:58

  #4 Kommentar från ullis (svar):

  Grattis!!!!!! Ett liv utan diskmaskin är inte ett liv. Det är som graven. Du kommer att älska den men jag håller med Ister. Vänta tills den ska plockas ur.

  Jag är glad att jag slipper plocka ur min. Det gör två andra. Det är skoj att plocka i den men ur……*urk*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 13:22

  #5 Kommentar från Linda (svar):

  Men oj! Har inte du 4 stora barn? Hur har du överlevt under småbarnsåren? (Obs ej ironisk) har tre småttingar och tycker att den är en skänk från himlen, skulle nog aldrig ha nåt att äta på eller dricka ur utan diskmaskinen! Lat och bortskämd,jag vet…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 14:12

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Linda: jag har 3 stora och en liten, men ja, det gick! Diskat för hand i heöa mitt liv!! Fast just nu känns den verkligen som ett skänk från ovan! Fast visst borde jag ha en eloge för att jag diskat för hand, trots att det är 17 ½ år sedan första barnet föddes…?!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 14:52

  #7 Kommentar från Linda (svar):

  Japp, STOR ELOGE till dig! Man gör väl det man måste, men ändå, tycker det är tillräckligt svårt att hinna med dammsugning och tvätt! Tvätten går bra, den behöver man ju heller inte göra för hand som tur är! Men dammsugningen är det lite värre med… lite för långt mellan gångerna *skäms* men hellre lite skit i hörnen än ett rent helvete, eller hur?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 14:55

  #8 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Linda: Mottages tacksamt! Javisst är det bättre med lite skit i hörnen än ett rent helvete, men ibland har jag så mycket skit i hörnen att DET BLIR ett rent helvete! Haha… Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 14:59

  #9 Kommentar från Linda (svar):

  Jo, så kan det nog vara… min man avskyr när det är stökigt och skitigt på golvet för att växt upp i ett skitigt (men underbart) hem, men han har också börjat komma till insikt att det inte går att hinna hålla efter allt med tre små som springer runt benen, och när man kommer hem från jobbet har man ju inte tid eller ork heller för den delen. Nåja kämpa på. Tycker för övrigt att alla ensamstående mammor och pappor ska ha en stor eloge!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 15:04

  #10 Kommentar från Petter (svar):

  Kan bidra med en erfarenhet då till din nya diskmaskin. Det är stor skillnad på diskmedel o diskmedel, ta YES t.ex. för handdisk… Fungerar inget vidare i en diskmaskin, talar av egen erfarenhet 🙁

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 17:09

  #11 Kommentar från Madonnan (svar):

  Vilken lycka! Hur har du klarat dig egentligen… Så mycket bättre för händerna o naglarna o du hinner blogga mer!! Kram 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 21:26

  #12 Kommentar från Rose-Marie (svar):

  oooo ja jag blev med diskmaskin i våras…efter att ha diskat i alla tider 😉
  Fantastisk makapär!!!

  Kram/Rose-Marie

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 30 augusti 2006, klockan 23:09

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Linda: Nej, det är svårt att hinna med de krav som ställs! Tack för elogen! Kram!

  Petter: Nä, jag köpte faktiskt ett annat diskmedel, dock Yes skölj & glansmedel! Vad tror du om det?

  Madonnan: Envishet…! 😉

  Rose-Marie: Den är toppen!! Kul att vi kan njuta ihop…! 😀

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 september 2006, klockan 00:06

  #14 Kommentar från Catrin Eriksson’ (svar):

  Heeeej!

  Du är för helt underbar!!
  Det är första gången jag går in på bloggsidorna och läser lite här och där och plötsligt så hamnar jag på din sida och konstaterar att jag blir så himla glad när jag läser den.
  Diskmaskinen måste verkligen har lyft ditt liv *skrattar så att tårarna rinner*
  Tack för skrattet. Lyfter min PMS tunga värld….

  /Catrin

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 12:06

  #15 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Catrin Eriksson’: Tack för dina kommentarer! Du är naturligtvisvälkommen tillbaka så ofta du vill! Det är kommentarer som dina som gör det underbart att blogga! TACK! Och kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 3 september 2006, klockan 12:11

 2. Pingback: What ´s a woman to do?

 3. Pingback: What´s a woman to do?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] ljud får mig på så gott humör som ljudet av min tvättmaskin. Vilket i sin tur innebär att jag knappast kan komma på något som gör mig så ledsen som att […]

 2. […] ljud får mig på så gott humör som ljudet av min tvättmaskin. Vilket i sin tur innebär att jag knappast kan komma på något som gör mig så ledsen som att […]