Främlingar i mitt hem!

En annan otrolig sak som händer hos mig när jag städar. När jag ”hittar” tjejernas saker på olika platser i hemmet, så vill sällan någon kännas vid dem. Av den enkla anledningen att man inte orkar gå de få stegen man måste gå för att lämna dem i sitt eget rum…

I går hittade jag, inte mindre än 5-6 bälten och skärp utspritt i Mabou ´s rum, mitt rum och i vardagsrummet. Tror ni någon ägde dem?

Nej, ingen gav sig till känna… Jag fattar inte varför okänt folk går förbi mitt hus och kastar in sina bälten i mitt hem?!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Främlingar i mitt hem!

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från orebrovic (svar):

  Tips! När du frågat tjejerna om det är deras saker som ligger här-och-där och de svarat nej för att de är för bekväma för att lämna sina rum kan du följa upp det med ”Nähä, då slänger jag det då…”.
  Då kanske det blir fart på töserna.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:26

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  orebrovic: Har använt det lääänge, tyvärr funkar det bara hälften av gångerna! Men, men… tack för tipset och ha en bra helg! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:27

  #3 Kommentar från barbakvinna (svar):

  Du har samma problem våra grannar flyttar även på sakerna och ställer inte tillbaka ingen har sett dom och mitt berömda skärp som jag vet att jag la i en låda i tvättstugan det har grannarna INTE lämnat tillbaka ännu..Märklig skjut den grannen…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:29

  #4 Kommentar från orebrovic (svar):

  Ok. Eftersom det inte fungerar alla gånger förmodar jag att du inte slängt något på riktigt än.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:32

  #5 Kommentar från MissC (svar):

  Ha ha, Det där känner jag igen, händer i mitt hus också, märkligt! Det skumma är att det försvinner grejer (oftast mina grejer) samtidigt. Kanske är det någon ny trend som vi (pga vår ålder) inte hajjat?
  Man kastar in föremål i okända människors hus, och snor med sig en tröja, en hårborste eller ett läppglans på väg ut?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:34

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  barbakvinna: Haha, kanske samma granne klonat sig och är granne både hos dig och hos mig…

  orebrovic: Jovisst, åtskilliga, har kört så många system att jag tappat räkningen.
  * Kasta.
  * ”Svarta säcken” som gjorde att man fick lösa ut sina saker som jag samlade ihop i en säck.
  * Lämnat deras saker framme.
  *”Gett bort” de saker ingen villkännas vid till den av barnen som orkar ta reda på det…

  You name it… Men, men, som sagt, det funkar ibland! ;-S

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:36

  #7 Kommentar från Tonårsmorsa:

  MissC: PRECIS!! För att inte tala om allt som ”försvinner” och sedan upphittas i tjejernas sminkväskor. men varför i hela världen kommer främlingar in i mitt hem och tar saker ur den enas sminkväska, för att lägga i en annan sminkväska? Visst är världen förunderlig? :-0

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:37

  #8 Kommentar från orebrovic (svar):

  Hm… Ja, jag är ju långt ifrån en expert på tonårstjejer. Men jag fick för mig att det skulle vara ofelbart. Jag tänkte att inte kan väl tjejerna vilja bli av med sina saker.
  Men sakerna kanske inte alltid är så viktiga för dem.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:39

  #9 Kommentar från Tonårsmorsa:

  orebrovic: Ditt tips var toppen och du behöver inte oroa dig för expert-delen, inte ens de förstår sig på Tonårstjejer haha… Allvarligt; det funkar när det är viktiga saker för dem. Ibland när jag överbevisar någon med att det ÄR deras så säger de; ” Ja, men det var inte jag som ANVÄNT den sist”… Ursäkter, ursäkter… hur många ursäkter finns det egentligen? Haha. Allt löser sig till slut, men det är trist att man ska hinna elda upp sig så innan det löst sig…! Haha… Ha det bäst!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 09:57

  #10 Kommentar från Pellen (svar):

  Vi måste verkligen bekämpa dessa människor som omplaccerar saker eller stökar till hos andra. FAKTISKT BRUKAR DESSA BESÖKA HEMMET HÄR OCKSÃ…!! När jag frågar mina tonårspojkar: ”Vem har öppnat kylskåpet och inte stängt det?”, ”Vems godispapper ligger slängt på vardagsrumsgolvet?”, ”Vem slänger handdukarna på golvet?”, då svara båda två…”Inte jag”. Och givetvis litar jag på mina tonåringar, vad ska man annars göra? Så nu måste jag börja vakta huset bättre, så man kan komma åt dessa utifrån som stökar till inne i vårat hem.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 10:05

  #11 Kommentar från JaJa flickorna (svar):

  Ja det är fantastiskt vad man kan hitta!

  trevlig helg

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 10:10

  #12 Kommentar från MissC (svar):

  Ja, herregud vart är världen på väg egentligen? Ett mysterium, att exakt samma saker händer hos mig? Ibland när jag har tvättat, vikt och sorterat och stressad på morgonen ska ha min nya fina tröja…är den försvunnen? Ingen vet nåt eller har sett en främling smyga runt i källaren. En vecka senare…hittar jag den i en hög med massor med andra plagg, på golvet i någon av flickornas rum. Mäh….hur hamnade den där??

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 10:13

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Pellen: Haha! Precis! Och tänk vad MÃ…NGA galningar som verkar springa runt i våra hem…

  JaJa flickorna: Precis! Tack detsamma!

  MissC: Måste varit en främling hos dig också!! :-0

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 10:20

  #14 Kommentar från Anna-Lys (svar):

  … har varit med att folk har kastat runt blomblad hos mig av typen röda rosor … liksom i en gång in till ”verkstaden” … kanske din utströda art skulle kunna definieras som det man kallar ”Bältros” … tja vad vet jag? Har precis vaknat … kanske jag är kvar i drömmarnas land? 😉

  *kram och nice veckända*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 10:44

  #15 Kommentar från Svava (svar):

  ”ja eftersom ingen äger denna […] får jag väl slänga den då!”

  …brukar funka!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 12:39

  #16 Kommentar från alis (svar):

  Vad skönt att man inte är ensam! Jag trodde att jag började bli knäpp!! Nu är jag lättad!! Måste gå och låsa dörren…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 14:15

  #17 Kommentar från Anneli (svar):

  Mina, jag kan ta dom 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 14:18

  #18 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Anna-Lys: Den som ändå fick befinna sig i drömmarnas land…! 😉

  Svava: Som sagt; funkar ibland…!

  alis: Tror vi alla sitter i samma båt! 🙂

  Anneli: Adress? 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 8 september 2006, klockan 14:35

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.