Att inte låtsas höra…

Idag har jag och Mabou haft en toppen dag! Först var vi på Fyrishov och badade. Det var sååå skönt. Mabou fick göra som han ville timme efter timme. Sedan avslutade vi med att gå till varma poolen där vi var helt ensamma. Han satt på min rygg medan jag simmade. Sedan satt vi i bubbelpoolen innan vi drog vidare till stan eftersom det är Kulturnatten i Uppsala. Där strövade vi runt ytterligare några timmar…

När jag kom hem så var hemmet fyllt av Tonåringar som är här från när och fjärran… (Ja, kanske inte sååå fjärran då, det verkar vara några från Gävle)

Försökte att inte få ett utbrott över alla skor i hallen (som gör att man snubblar in), diskmaskin till trots, köksbänken med kaos… Nej, jag är så slut nu efter allt simmande och cyklande, så jag orkar INTE dra igång något nu.

Jag ”hörde” inte ens Jai ´s och Binta ´s bråk. Fast när de stod i trappen och skrek fula ord till varandra till slut, så är det liiite svårt att inte låtsas ”höra”. Så då fick jag säga ifrån. Det hela ”löste sig” med att Jai tog med sina vänner och gick ut…

Ok, det kommer en dag i morgon med och då har förhoppningsvis Tonårsmorsan piggnat på sig och återvänt till livet så pass att vi kan ta en diskussion då…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Att inte låtsas höra…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.