Vissa reprisbloggar nästa vecka! // Tonårsmorsa.

Idag måste jag verkligen försöka underhålla min lilla kille Mabou. Det är nystädat här hemma och jag vill inte han ska få tid och möjlighet att stöka till här hemma.

Jag kommer nämligen att vara ganska upptagen i veckan med möten och har därför även plockat fram lite bloggar jag skrivit Januari-06- April-06 som jag kommer lägga in i bloggen som ”repriser”. Det är alltså bloggar jag skrev innan jag började skriva på denna portal i Aftonbladet. Så ni som läste mig innan, kommer få hoppa över dessa om ni inte orkar läsa igen, jag kommer skriva att de är just repriser, så ni vet. För jag kommer förhoppningsvis att hinna skriva lite nya också.

Hur som helst, detta innebär också att jag inte har tid att städa undan den kommande veckan, så därför vill jag inte att Mabou ska hinna röra hela huset upp och ner idag. Funderar på att åka till Svandammen och mata svanarna. Det brukar vara populärt, dessutom blir det en billig hobby. Sedan kan han få springa av sig lite i lekparken i stadsparken.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Vissa reprisbloggar nästa vecka! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Susann (svar):

  Hej ..
  Det ska bli roligt att få läsa lite repriser för jag har inte det bästa minnet .
  Hoppas allt är bra med dig och dina barn såklart.
  Ha en underbar helg kram Susann Jonnys ängla mamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 september 2006, klockan 10:31

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Susann: Ja, jag har försökt välja ut några som inte är ”datumbundna” och jag hoppas i alla fall jag lyckats välja några som du missat! Kul att du ändå vill läsa dem, eftersom du varit med hela vägen! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 september 2006, klockan 10:35

  #3 Kommentar från Pysan :o) (svar):

  Favorit i repris!

  /Pys

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 september 2006, klockan 11:18

  #4 Kommentar från Britt (svar):

  Inte ofta jag vandrar runt bland bloggarna längre – vet inte varför jag lider av bloggtorka men så är det.

  Vill bara önska Dig en fortsatt trevlig helg!
  Kram

  Britt

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 september 2006, klockan 12:17

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Pysan :o): Ja, precis, fast för dig lär det väl bli helt nytt…?!!

  Britt: Tack, Britt, ja, bloggtorka är du inte ensam om att känna…! tar det lite lugnt ett tag så jag kan ta lite nya tag…! Kram och trevlig helg själv!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 september 2006, klockan 17:47

  #6 Kommentar från Susann (svar):

  Klart jag läser repriser med det minnet jag har så kommer jag få mig ett gott skratt emellanåt det vet jag .
  Du skriver så underbart fint kuligt m.m.
  Herregud vilket smörande detta blev då skrattar .
  Måste skriva det igen så söt den lille mannen är .
  Ha det gott kram Susann Jonnys ängla mamma

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 september 2006, klockan 17:50

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.