Tack! // Tonårsmorsa.


Vill bara passa på att tacka för alla fina mail jag fått! Jag ska svara på alla i den takt jag hinner! Tack så väldigt mycket!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tack! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från BeJi (svar):

  Hej Fatou. Nu har vi ju inte haft så mycket bloggkontakt under de senaste månaderna, men jag vill ändå passa på att tacka för alla trevliga kommentarer från dig och för att fått glädjen att följa dig och din familj i din blogg under det senaste året. Nu lägger jag ned bloggandet för att ägna mig åt andra saker som är mer ’måste’ än bloggande. Tack ska du ha och jag önskar dig och din familj allt gott. Kramar /Bj.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 17:36

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  BeJi: Hej vännen! Ja, det var evigheter sedan jag var inne på din sida. Men blev uppriktigt ledsen när jag läste din blogg om personliga problem och att du ska sluta blogga. Dock; jag önskar dig allt gott i livet och att allt löser sig för dig! (Kanske en dag tar du upp bloggandet igen…?!) Stor kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 17:45

  #3 Kommentar från isabell (svar):

  Jodå jag gorde det 2 sekunder..bare å bite tennene sammen*L*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 17:57

  #4 Kommentar från Ivana (svar):

  Jag är sämst på att svara på mail och ändå får jag kanske bara 3 i månaden. Samma sak är det med SMS, missade samtal, brev % träffar. Ibland funderar jag varför människor står ut att vara vän med mig haha

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 20:04

  #5 Kommentar från Anna-Lys (svar):

  Låt inte oss rymdvarelser ta över din värdefulla TID med tonåringarna! Lägg alla e-mail adresser som skrivit till Dig i en grupp och skicka sen ETT svar till samtliga 😀

  *alla förstår :-)*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 20:26

  #6 Kommentar från Udden (svar):

  HEJ!!!! Här var längesedan man var… vilken Aktiv tonårsmorsa… Hur många besök är du uppe i???

  http://www.udden.spces.li
  ve.com

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 september 2006, klockan 22:17

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.