Jag vill inte vara snäll!! // Tonårsmorsa.


När folk som känner mig ska beskriva mig så beskriver de mig oftast med; ”Snäll och godhjärtad”. Allvarligt talat, vem f-n vill bli omnämnd med snäll och godhjärtad?

Det låter ju som en riktig mes, liksom.

Jag vill bli omnämnd som ”Cool” eller ”Bitchig” eller ”Häftig”.

”Snäll och Godhjärtad” det låter som Snövit typ. Hur kul är Snövit?

Eller en nallebjörn. Vem minns en nallebjörn?

De människor som gör starkast intryck på mig, är personer med skinn på näsan, personer som säger vad de tycker (fast ibland kan det ju bli för mycket med den saken också) Personer som säger ifrån med styrka när de blir felaktigt behandlade.

Så nu ska jag börja jobba på att bli riktigt Cool, tuff, kaxig, bitchig!

I ´m gonna Rock your world!

(Om du inte är snäll, om du är taskig och om jorden blir platt…)

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Jag vill inte vara snäll!! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Anatis (svar):

  Vill du slösa 7tim av ditt liv med att få en helt ny syn på Snövit?

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 10:59

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Anatis: Eeeh, 7 timmar känns liiite väl långt, finns det ingen genväg? :-S

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:03

  #3 Kommentar från Mikaela (svar):

  Jag förstår precis vad du menar. Men du har fel om dig själv. Du är cool! Jäkligt cool. Du bjuder på dig själv otroligt mycket här och låter andra människor läsa om vem du är och vad du känner om saker du är med om. Det är styrka! Det är sånna människor man minns. Inte någon bitchig tjej som inte kan ta motgångar. Har du sett natalies tvklipp på tv4as idolsidan när hon inte kom med första gången? Hon är en Bitch! Ingen jag skulle vilja känna. Dig däremot skulle jag väldigt gärna vilja lära känna! Någon som är sig själv, trevlig, ödmjuk och står för vad den tycker. Go girl!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:04

  #4 Kommentar från Anatis (svar):

  Tyvärr, ingen genväg men den är värd resan, tycker jag.
  En familje film, den heter: The 10th Kingdom. Har sett den 3gng, ska se den igen..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:05

  #5 Kommentar från Minimi (svar):

  Ordet bitch har bytt innebörd de senaste åren, nu vill man få det till att det är coolt och bra att vara en bitch. Förr var det en förolämpning. Vad hände? Blev folk kallade bitch mer ofta? Eller var det ”girl powern” som målade om det?
  Vad vet jag, men jag tycker du ska köra vidare som du är. De flesta föredrar nog varma, humoristiska människor före kalla, egoistiska, elaka bitchar! 😉 *s*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:18

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Mikaela: Ja, det var ju fint skrivet men är man verkligen cool för att man bjuder på sig själv? Hmmm… nåja, lite cool tänker jag ta åt mig i alla fall…! 🙂

  Anatis: Hyr man den? Ska hålla utkik! Har jag klarat Rötter på 9 timmar flera gånger om, ska jag nog klara detta! 😉

  Minimi: Tror det handlar lite om hur man använder ordet. I alla fall för mig. ”Bitch” är fortfarande en förolämpning tycker jag i vissa sammanhang. Men att säga att någon är ”bitchig” till sättet är positivt i mina öron. Men det är absolut en lek med ord…! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:22

  #7 Kommentar från *Alma Mater* (svar):

  Som jag brukar säga, allt är relativt. Det är inte vi själva som avgör vem vi är det är andras åsikter och DOM bryr jag mig inte om, så länge jag vet hur jag är själv och trivs med mitt sätt att vara gentmot mina medmänniskor.

  För mig är du en blandning av allting – kan det vara bättre ? *s*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:28

  #8 Kommentar från Anatis (svar):

  Den har gått på Hallmark. Min kompis köpte den på Ã…hlens annars går den att köpa på nätet. Här kan du få en infolänk:
  http://www.imdb.com/t

  :o)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:40

  #9 Kommentar från Ister (svar):

  Jag skulle bli glad om någon sa att jag var snäll och godhjärtad.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:44

  #10 Kommentar från lillatanta (svar):

  Coola tuffa tonårsmorsan. Jagför min del tycker att det är coolt att vara snäll och varhjärtad i denna ganska tuffa värld.nallen vem glömmer den i så fall har man glömt den md tårar.Du är ju häftig ju
  kraaaaaaam

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 11:59

  #11 Kommentar från Ivana (svar):

  Tro mig, det är inte så kul när man aldrig får höra att man faktiskt är en snäll person också, förutom häftig, kaxig & galen. Men om du vill byta med mig så är du välkommen 🙂

  Dessutom tycker jag att du är ball som fan!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:06

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  *Alma Mater*: Oj, tack, vilken härlig blandning jag måste vara då! :-0

  Anatis: Ska kolla upp…! Tack för länk och tipset!

  Ister: Nej, det är tjatigt och tråkigt!

  lillatanta: Du har en poäng där! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:12

  #13 Kommentar från Pernilla (svar):

  HEJ. sitter pa mitt jobb i london. hittade din blogg genom aftonbladet forra veckan. du har gett mig rolig lasning nar det inte har varit nat att gora pa jobbet 🙂 har last igenom bloggen fran borjan till slut o kollar in nagra ggr om dagen for att kolla efter uppdateringar. keep up the good work girl 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:15

  #14 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Pernilla: Tack, vad roligt! Extra kul när folk lååångt borta hittar mig. Välkommen tillbaka så ofta du vill! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:18

  #15 Kommentar från Camilla (svar):

  Attans…och jag som endera dan hade tänkt skriva en blogg om vikten av att vara just….håll i dig nu…snäll ! Det ligger ju inte i tiden att vara snäll så jag hade tänkt ”återupprätta den snälla människan”. Men det tycks bli ett svårt uppdrag.
  Jag önskar dig trots allt mycket snällhet här i världen (du kommer att behöva det…hehe)!
  Hälsningar från ”Gamster”.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:33

  #16 Kommentar från alis (svar):

  Jag skulle vilja vara lite mer snäll, godhjärtad och speciellt omtänksam. Egentligen tror jag, att jag är det innerst inne, men att det med år och erfarenhet har slipats ner. Tyvärr är det nog så att vi inte kommer särskilt långt med det. Man blir ofta utnyttjad. Men det är alltid de snälla vi kommer ihåg med värme. Man kommer nog egentligen inte längre med bitchighet heller…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:34

  #17 Kommentar från Tant Rut (svar):

  Cool är du, med skinn på näsan och med ett stort varmt hjärta…allt på en gång =)

  Ha en bra eftermiddag,
  Lämnar lite mellanmål =)
  Kram, Tant Rut

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:38

  #18 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Camilla: Sorry! Men det tål nog att skrivas om igen! 🙂

  alis: Instämmer men erkänn att bitchig låter mycket coolare…! 😉

  Tant Rut: Tack vännen! Din korg är det coolaste i alla fall! 🙂 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 12:39

  #19 Kommentar från Mikaela (svar):

  Ja vet du varför man är cool om man bjuder för sig själv? För att man visar att såhär är jag. Take it or leve it. Man vägrar vara som alla andra och bli instoppad i nått fack =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 26 september 2006, klockan 14:49

  #20 Kommentar från Jeanette (svar):

  Snäll och godhjärtad låter trevligt, varmt och underbart att vara.

  Cool, tuff, kaxig och bitchig låter alldeles för ytligt för mig.

  Var jag tvungen att välja en vän av dessa två, skulle jag absolut välja den första.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 27 september 2006, klockan 08:28

  #21 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Mikaela: Ja, det har du banne mig rätt i!! (Fast liiite coolare låter det ändå att vara ”bitchig”…:-D)

  Jeanette: en god tröst! Tack!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 28 september 2006, klockan 20:07

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.