Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Någon ska alltid vara värst! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Kimmie (svar):

  Ja det är produktivt, hon kan ju lätt vara mormor/farmor när hon är i den ålder jag är nu. (lite över 40)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 08:46

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Kimmie: Ja, själv gjorde jag ju min mamma till mormor vid precis fyllda 34… Själv är jag 35 (snart 36) och hoppas det tar ännu några år…! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 08:54

  #3 Kommentar från Anna (svar):

  ja där ligger man ilä *L*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 08:56

  #4 Kommentar från Veronika (svar):

  Ja du, det kallar jag att vara värre. Det bubblar upp så många frågo när jag ser denna artikel: hur har de råd? när ska de ha tid att utbilda sig?
  Nåja, människor gör ju som de finner bäst. Själv har jag svårt att få vardagen med studier, bebis och annat att gå ihop trots ”rik” karl och att jag faktiskt är 24 (23 när Kaspian föddes). Fem barn får vänta.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 09:01

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Anna: Haha! Du också? 😉

  Veronika: Ja, det är klart det väcker en massa frågor, men jag hoppas verkligen det går bra för dem! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 09:05

  #6 Kommentar från Ullio (svar):

  *s* Jag ligger nog lite i lä också, även fast jag bara var arton-å-ett-halvt när jag fick Rebecca. =)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 09:49

  #7 Kommentar från Linda (svar):

  Tänk vilken gåva, att KUNNA föda fem vackra unika barn inom loppet av fem år. Vilken ynnest, inte alla förunnat.
  Blir dock lite bekymrad över kommentarerna folk lämnat in efter denna artikel. Önskar en del människor kunde låta bli att döma andra så fort ´och oftast utan belägg. Just hemkomna från Norwich, min mans hemstad (barnens andra hem)och även familjens, vet jag vilken underbar stad detta är och även vilka ideal det engelska samhället har gentemot barnfamiljer och familjers möjlighet till försörjning. Kanske ( utan att döma) har Sverige övrigt att önska just när det gäller valmöjlighet för föräldrar att stanna hemma med sina små barn? Hoppas och tror att just den här familjen kommer klara detta galant, åldern till ” trots”. För vem eller vad är det som säger att åldern har någon betydelse?
  Kramar från KalmarLinda
  Stolt mamma till sex underbara barn!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 10:38

  #8 Kommentar från sorgsen ängel (svar):

  Jag var inte heller värst men jag hade 4 vid 25. Men det var inte lätt att mötas av folks fördomar att man inte kunde klara att ha så många barn så ung. Bad hade jag för hjälp sa de till mig. Som sagt i tidigare inlägg kanske inte åldern alltid är ett mot på hur man blir som förälder. Hur som helst så är jag väldigt stolt över mina 4 söner.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 10:45

  #9 Kommentar från Nika (svar):

  Man kan ju undra. Det är ju tur att dom inte lever i usa för hur skulle dom dra alla de barnen genom skolan och college. Men det verkar som om dom har det knapert värre….jag fattar absolut ingenting.
  Ha det gott

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 oktober 2006, klockan 16:31

  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Ullio: Du ser! Alltid någon annan som ska vara värst…! 😉

  Linda: Ja, det där kan jag hålla med dig om! Jag fick alltid höra att jag snart skulle tröttna på hemmalivet och på att vara mamma, börja vilja gå på krogen och inte ha tid… Med åren tystnade folk, men det var aldrig någon som bad om ursäkt för att de missbedömt mig! Det finns visst en massa unga föräldrar som inte är redo att ”step up to the plate”, men det lär inte förbättra oddsen att alla går och väntar på ”undergången”! Klart unga föräldrar har större behov av stöd, men alls inte lika mycket behov av moralpredikningar när det redan är ”för sent”! Det kommer i alla tider att finnas föräldrar som blir det tidigt och de som blir det sent! Som ung förälder upplevde jag att jag var tvungen att göra allt dubbelt så bra som andra, för att duga, idag är jag 35 och tack och lov mycket tryggare i min föräldrarroll. tänk om jag kunnat bli stöttad till det då!! Önskar också föräldrarna lycka til, för det ÄR ingen lätt situation! Tack för din utförliga kommentar som väckte mycket tankar hos mig! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 oktober 2006, klockan 08:46

  #11 Kommentar från Tonårsmorsa:

  sorgsen ängel: Ja, lite som min kommentar #10 till Linda! Jag känner igen det där! Kram!

  Nika: Ja, rent ekonomiskt är det nog lättare med barn i Europa…! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 oktober 2006, klockan 08:48

  #12 Kommentar från Viktor Gustafsson (svar):

  Jag tycker faktiskt att det är bra att man skaffar barn vid 21-22 års åldern, om jag hade en flickvän som också velat ha barn hade jag också skaffat en.

  Såklart är det en ekonomisk fråga i det hela. Man vill ju ha en finansiell trygghet, jobb, hus och bil. Därför är det viktigt att ungdomar får en större chans att få detta vid denna ålder! 🙂

  Jag tycker faktiskt det är hemskt att man skaffar barn först vid 30-35 års åldern, och i värre fall 50+!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 25 oktober 2006, klockan 10:29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.