Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Så länge det finns liv, så finns det hopp!! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från isabell (svar):

  Godt nær mænniskor bryr sig.
  Ha en fin kvæld
  Kram Isabell

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:13

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  isabell: Ja, det ger ännu mer hopp och en massa värme! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:16

  #3 Kommentar från Christer Vicke Vikström (svar):

  Jag läste din fina text om flickan först nu, hur har det gått?? Ha en härlig kväll nu och sköt om dig.
  Vicke

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:20

  #4 Kommentar från mamma med son (svar):

  Hej Tonårsmorsa! (har även frågat barbakvinnan) Vill låna din blogg för ett inlägg, vill vara helt anonym så därför vill jag låna din. PROBLEM! Vad gör man när ens barn har blivit bortrövat? Polisanmäler såklart!
  Det är gjort, men jag vill ha min son NU! Har varit utan min son i HELA 2Veckor, han är 2,5år.
  Oroar mig för honom hela tiden, vet var han befinner sig, men åker jag dit så blir jag slagen eller ännuvärre.(hotbild finns) Jag undrar varför finns det inga lagar som hjälper mig, jag måste invänta långa processer. Är det ngn som har varit med om detta själv och kan komma med hjälp, har kopplat in advokat, åklagare, soc polis men allt ska ske i turordning.Min son svävar inte i livsfara men han är liten och behöver sin mamma. Anledningen att han tog honom var att han slog mig för sista gången, jag vill inte ha mera stryk och ville skiljas. Jag kommer aldrig mer till han!!!
  Har aldrig varit ifrån min son tidigare och var alltid den som tog hand om han. Om jag bad om hjälp med sonen när vi levde tillsammans då slog han mig, nu använder han våran son som vapen för att jag ska komma hem. /mamma med son

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:20

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Christer Vicke Vikström: Jag vet inte så mycket ännu, det sista klara jag hörde är det jag skrev i min sista kommentar i den andra bloggen! Alltså den blogg som heter; ”Till en liten flicka som inte längre vill leva!”

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:22

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  mamma med son: Låter angeläget. Jag har ett par vänner som varit i liknande situationer. Men jag vill gärna veta mer, så du får gärna maila mig på Tonarsmorsa@gmail.com så jag får ett större grepp om saken. *Kramar om dig rejält*!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 18:28

  #7 Kommentar från millroll (svar):

  Hoppet är det sista som överger oss !
  Ha det gott, och tack för besök !

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 20:19

  #8 Kommentar från Anonym (svar):

  Tack för kramen och ditt erbjudande men jag vill vara helt anonym känner mig inte så säker, det är helt nytt för mig att gå ut så här och be om råd.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 21:00

  #9 Kommentar från Gunilla (svar):

  Det är det bästa med bloggen: Att okända människor bryr sig, verkligen bryr sig!
  Stor kram till dig Tonårsmorsa
  från änglamamman Gunilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 november 2006, klockan 23:15

  #10 Kommentar från Tonårsmorsa:

  millroll: Ja, vi får bara fortsätta hoppas!

  Anonym: Ja, då får du kanske skaffa en ny e-post adress att skriva till mig från? Svårt att komma överens om sådant utan att maila till varandra först! Som sagt: hör gärna av dig, om du vill! Kram!

  Gunilla: Det har du alldelens rätt i! Tänker på dig! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 14 november 2006, klockan 08:47

  #11 Kommentar från Nilla (svar):

  Kommentar till ”mamma med son”:
  GUD SÃ… FRUKTANSVÄRT! Jag finner inga ord!
  Hoppas du snart har din son i dina armar
  igen o blir lämnad ifred… *styrkekramar*

  /Nilla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 november 2006, klockan 15:35

  #12 Kommentar från Vendettanbettan (svar):

  Anonym som vill låna bloggen:
  Skaffa en blogg, du kan vara så anonym du vill!
  Lycka till

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 november 2006, klockan 15:38

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Nilla: Ja, vi får hoppas!

  Vendettanbettan: Det är en poäng!! Man kan ju välja själv hur anonym man kan vara! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 november 2006, klockan 15:51

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.