Gråtit i kapp… // Tonårsmorsa.

Har haft min älskling Binta hemma på besök. Vi har gråtit i kapp till min älsklingsfilm Purpurfärgen. *Snyft* Hon åt lite käk, bjöd på chips och drog vidare. Noterar stillsamt att besöken blir lite tätare nu, att hon kramar mig lite hårdare och att jag börjar sakna henne förbaskat mycket mer…!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Gråtit i kapp… // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Rob (svar):

  Jaha, så Bintou… flåt, Binta är BARA din flicka? Hrm, nä, jag hajar inte det där.
  Söt är hon i alla fall. Brås väl på sin far, antar jag. *ha ha ha*

  Lycka till med tillslöjdandet av en Jainabatou.

  Goder natt :-))

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 november 2006, klockan 22:02

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Rob: ”She ´s mine, she ´s mine, she ´s mine all the time…” 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 15 november 2006, klockan 22:21

  #3 Kommentar från Eleonor (svar):

  Håller med ,tösa biten är söt , jättesöt … Håller också med om filmen.. Den är stark… Har den i hyllan här , men klarar inte att se den när som helst… Boken tycker jag var kass .. började bara på den .. den finns också i hyllan… Kramar …

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 08:21

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Eleonor: Ja, filmen är fantastisk!! Fast jag gillar boken också…! För att inte tala om den uppföljande boken; Omskärelsen! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 08:59

  #5 Kommentar från Linda (svar):

  Nä Fatou, nu fick du mig att gråta…
  Jag har en stor klump i halsen. Stackars dig!
  Som mamma till en 16 årig tonårsgrabb vet jag vad du går igenom…ens baby har ett eget liv och där får inte vi ta för stor plats. Det gör ONT! Man får försöka njuta desto mer av dom där små ljusglimtarna dom ger en med jämna mellanrum 🙂
  Kramar/ Linda

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 09:36

  #6 Kommentar från Kei (svar):

  Men visst är det skönt att ha kommit till punkten där du SAKNAR henne?

  Det trodde du väl inte för ett år sen ?? 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 09:40

  #7 Kommentar från Vendettanbettan (svar):

  En vacker men, melankolisk notering…..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 10:22

  #8 Kommentar från trollhare (svar):

  Den filmen är fantastisk, men boken är ju så oändligt mycket bättre. Visste inte att det fanns en uppföljare *rodnar, jag var ett tag nära att skriva c-uppsats om Alice Walker*, om jag bara orkade läsa skulle jag störta till biblan nu…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 10:26

  #9 Kommentar från Eleonor (svar):

  Vad har jag för bok tro? jag tyckte det bara var korta brev … är det samma bok ? Kanske ska jag plov ´cka fram den och ge den lite tid?
  Inte visste jag heller att det fanns en uppföljare .. kram.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 10:32

  #10 Kommentar från Magnus (och en massa ord) (svar):

  Och jag som tycker att det är jobbigt att lämna barnen på dagis…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 12:14

  #11 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Linda: Ja, visst gör det ont och ändå vet man att det är en del av livet… man VILL att barnen ska bli stora och klara sig själva och ändå vill man inte släppa taget! Kram!

  Kei: *S* Ja, det är härligt och NEJ, det trodde jag inte för två MÃ…NADER sen… *ASG*

  Vendettanbettan: Rätt uppfattat, vännen!! Kram!

  trollhare: Jag tycker nog att boken och filmen är lika bra, fast jag älskar skådespelarnas ansiktsuttryck etc.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 13:30

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Eleonor: Det är samma bok. Den är skriven som dagboksanteckningar! Plocka fram de igen! Kram och trevlig läsning!

  Magnus (och en massa ord): *S* Ja, men nu vet du vad som väntar! 😉 Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 13:34

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  trollhare: Uppföljaren heter ”Omskärelsen” och är också alltså skriven av Alice Walker, men den trycks inte längre i Sverige, jag fick dock (genom bloggen) tag på den på tradera för en femma i fjol!! Däremot bör den gå att låna på biblioteket. Den handlar då om systern och Celie ´s två bortadopterade barn och sonens fru Tachi i Afrika! Den är helt underbar och jag ryser över hela kroppen när jag nu skriver om den! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 november 2006, klockan 13:38

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.