På gott eller ont, men vi blir alla äldre… // Tonårsmorsa.

Läste en blogg hos min favvobloggersk-alla-kategorier; KEISM  och insåg att det är HEEELT andra grejer som får mig att ”gå igång” än det var för 10 år sedan, eller ens för fem år sedan.

Jag börjar brännas nu. Jag börjar bli äldre… *Aaaargh* Det låter som en dödsdom. Men egentligen har jag faktiskt inte något emot att bli äldre. Faktum är att jag känner att jag mår psykiskt bättre ju äldre jag blir! Faktiskt! Det är sant! Men när jag hööör min ålder, då får jag panik. Shit!! Snart 36. Trettiosex. Det skulle lika gärna kunna vara sjuttiosex, nittiosex, allt låter som man är född på stenåldern… När jag ser några gråa hårstrån *Aaaargh* Jag TRODDE faktiskt inte att JAG skulle få gråa hår. Gråa hår är charmigt. Det visar på klokhet, ålderns charm etc. PÃ… ANDRA!!

Keism  skriver om hur hon går igång på ett nystädat hem. Det gör jag också! På allvar! Jag njuuuter av nystädat! Jag går igång på hemlagad mat. Riktig hemlagad mat, inget halvfabrikat! Jag går nästan igång på en Nyhetssändning! Jag går definitivt igång på att tvättkorgen är tom. Och då snackar jag inte om att den-är-uthälld-för-sortering-på-hallgolvet! Jag snackar om att TVÄTTEN ÄR TVÄTTAD!! Ooooh, vilken känsla.

Ibland kommer jag på att det fanns en tid för-typ-hundra-år-sedan som jag faktiskt gick igång på att ha underhållande, coola polare, jag gick igång på en riktig storshopping av kläder (nåja, det får kanske igång mig nu också, vissa ränder går nog aldrig ur…), jag gick igång på fast food… Hahahaha…ni hör ju själva hur det låter… Gick-igång-på-fastfood. Det låter som typ; ”Jag gick igång på att jag inte fick någon lön den månaden”…

Nåja, att vi alla blir äldre är ofrånkomligt och att alla åldrar har sin charm, ligger det nog en hel del i… Fast det vore skönt att slippa de där grå håren…

Social comments

Loading Facebook Comments ...

2 svar på ”På gott eller ont, men vi blir alla äldre… // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Maskerade Ryttaren (svar):

  Ja du, med åldern kommer klokheten!! Sköt nu om dig och ha en fin dag.
  Zorro

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 december 2006, klockan 06:15

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Maskerade Ryttaren: Ja, jag önskar dig det samma! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 december 2006, klockan 07:59

  #3 Kommentar från Eveningstar (svar):

  Hahahaaaaa… Ja, du har nog rätt… Min man säger att det är tantvarning (!) på mig och jag är inte ens 30!!!!! *hjälp*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 december 2006, klockan 11:37

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Eveningstar: *S* Ja, det är både positivt och negativt med åldrandet…;-)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 4 december 2006, klockan 19:47

 2. Pingback: Läbbiga samtalsämnen! (Kvinnor) » Tonårsmorsa

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

 1. […] knipövningar, finns naturligtvis inte heller i deras värld. Precis som gråa hår och en massa rynkiga rynkor inte finns i deras […]