Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Emmelie (svar):

  Du är så underbar! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 14:41

  #2 Kommentar från Gunilla (svar):

  Skoj för dig att din blogg uppmärksammas. Susann berättade i ett mail att det var visst du som förde ihop oss mammor. Själv har mitt minne försämrats mycket så jag kommer inte ihåg exakt, men har ändå ett svagt minne om att du tipsade om min blogg för henne. För mig har bloggen betytt mycket och givit mig mycket tillbaks.
  Stor kram från Gunilla mamma till Rickard 81-05

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 17:38

  #3 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Emmelie: Oj, tack! Kraaam till dig!

  Gunilla: Ja, även om benämningen var liten så var den i alla fall något!! Jag minns faktiskt inte ens själv att det var jag som ”sammanförde” dig och Susann, men det känns troligt att det kan ha varit så, eftersom jag hängt med i båda era bloggar ganska länge nu! Tack för att ni finns! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 19:31

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.