Ny utmaning. // Tonårsmorsa.

Nu är det Sanna som har utmanat mig.

Utmaningen lyder:   Skriv en blogg och berätta om hur du hittade  hit och blev du tipsad av någon så skriv in de i bloggen oxå.

Här kommer min berättelse:

Pinsamt, men jag minns inte hur jag först fann Sanna ´s  blogg. Tror det var på ren slump. Oftast när jag finner ”nya” bloggar, så sker det genom olika portaler, typ ”Bloggportalen” eller för att någon skrivit en intressant kommentar på en  annan blogg, som jag klickar mig vidare…!  

 Däremot minns jag hur jag fann Aftonbladet ´s blogg; Jag hade bloggat i nästan ett år på Msn, men var hjärtligt trött på att sidorna var så OTROLIGT seeeeeega där, så jag hade sett mig om efter annan portal i flera månader. Jag läste Aftonbladets nyheter och såg att de startat en bloggfunktion, så  jag reggade mig på Aftonbladet lite på skoj, för att kolla funktionerna och bestämde mig snabbt för att äntligen byta portal.

Nu utmanar jag i min tur följande bloggare att berätta hur de hittade hit; Vicke, GSM, Vendettanbettan, Madeleine  och,som jag alltid tillägger, ALLA ANDRA som är pigga på en utmaning, får gärna ta denna med sig till sin blogg!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Ny utmaning. // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från GSM (svar):

  *funderar*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 19:48

  #2 Kommentar från GSM (svar):

  *tittar på kartan*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 19:48

  #3 Kommentar från GSM (svar):

  Hur hittade jag just hit????

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 19:49

  #4 Kommentar från Vendettanbettan (svar):

  Den tar vi sa mordbrännaren!*s*
  Have patient bara…..

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 19:51

  #5 Kommentar från Tonårsmorsa:

  GSM: *Ha, ha, ha* Skojar du, hur ska man minnas det, liksom? Lycka till!

  Vendettanbettan: *Tummen upp, darling!*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 20:01

  #6 Kommentar från Anonym (svar):

  OK!! Det blir min blogg i morgon!! Ha nu en härlig kväll och sköt om dig.
  Vicke
  http://www.vicke.be/

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 20:02

  #7 Kommentar från GSM (svar):

  *känner mig förvirrad* ;^)

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 20:18

  #8 Kommentar från Madeleine (svar):

  Ja du nu hann Sanna först *ler* Hon fick mig att berätta hur jag hitta hit o det kom jag tyvärr ihåg så nu gick jag ut med en grej som jag skämts för…..men är glad att det är ute ändå 🙂
  Men som sagt så är jag en öppen person o berättar om det mesta om mig…..läs den om du vill 🙂

  Ps. Jag måste läsa din blogg med Mozilla Firefox för använder jag Explorer så dyker det alltid upp en ”Vill du använda Active X på den här sidan” och oavsett om jag klickar OK eller på kryssen så kommer en ruta upp om att nåt fel har hänt. Vill du skicka rapport osv…..skitmysko men tur att man har en till webläsare 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 21:20

  #9 Kommentar från Sanna (svar):

  kul o läsa *ler*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 januari 2007, klockan 23:58

  #10 Kommentar från Madonnan (svar):

  En sån tur att du hittade den här bloggen tycker jag! Helt klart.

  Ha en bra dag 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 januari 2007, klockan 07:09

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.