En väldigt elak morsa! // Tonårsmorsa.

Idag är jag en helt vanlig, elak, taskig, ogin Tonårsmorsa. Ett utegångsförbud kombinerat med dataförbud och läxtvång har varit på G här vähähähäldigt länge. Men det som kommit i vägen varje gång är en viss tjejs enorma inkänningsförmåga och därmed ett antal städningar-utan-att-mamma-bett-om-det. Det har smält mitt modershjärta. Nu är fester inställda för den kommande helgen och en trist vecka i antågande. Men jag säger så här; det ÄR nödvändigt och det FINNS orsaker.

Och JA, ibland är jag bara en elak morsa utan sympatier!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”En väldigt elak morsa! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Ines (svar):

  Det får man vara! Kram på dig.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 23 januari 2007, klockan 21:56

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Ines: Ja, ibland bara måste man…! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 januari 2007, klockan 08:23

  #3 Kommentar från puffeltufflan (svar):

  Helt rätt!!
  Annars går det ju inte, man måste få vara ”elak och osympis” annars då tar dom över dom små *ler*

  Kramas!!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 januari 2007, klockan 08:28

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  puffeltufflan: Ja, ibland har man liksom inget val… Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 januari 2007, klockan 08:33

  #5 Kommentar från Veronika (svar):

  Jag undrar jag. När jag var yngre hängde jag alltid hemma, kollade på På spåret med mina föräldrar. Om min son blir likadan och hittar på hyss, vad hotar man då med? Du får ”vara inne-förbud”? Fast, om han blir lika tråkig som jag var kanske han inte hittar på hyss?
  Jo då, en gång fick jag utegångsförbud. Men det var så odefinierat att jag strutnade i det. 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 24 januari 2007, klockan 12:48

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.