Motsatsen till bloggtorka? // Tonårsmorsa.


…typ hela tiden… Det är jobb, jobb, jobb, lite umgås med barnen, lite städa, lite tvätta, lite handla, lite sova… fast jag typ skulle vilja sitta och blogga en hel dag just nu!

Lite non-stop-blogging tills jag verkligen kände att jag bloggat mig trött och välja att gå ifrån för att jag inte har något mer att skriva.

I stället får jag ta tillvara på några minuter här och några minuter där för att kunna snabb-blogga.

God morgon, förresten!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Motsatsen till bloggtorka? // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Soulsister (svar):

  Morron!
  Ang dina kommentarer hos mig så håller jag med dig, men som vi också ser i kommentarlistan är vi många som har olika åsikter, och tur är vl det!
  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 07:38

  #2 Kommentar från Magnus (Ord) (svar):

  God morgon! Ska städa lite idag, hemma med sjuka barn…

  Och blogga lite grann..

  Ha det!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 08:42

  #3 Kommentar från Hotness (svar):

  Hej Moma
  Skulle gärna se ett inlägg av dig ang det här:http://www.aftonblade…,2789,989771,00.html

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 10:49

  #4 Kommentar från Miss J (svar):

  Du kommer sen va? Tänkte ha dig högst upp i pyramiden… För du är väl inte höjdrädd??
  Puss

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 11:31

  #5 Kommentar från Rosa (svar):

  Precis som jag gör *L*.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 11:33

  #6 Kommentar från Imse Vimse (svar):

  Det låter lite stressigt. Se till att varva ner mellan varven. Annars kan du bli för uppvarvad.
  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 14:24

  #7 Kommentar från Marie-anne (svar):

  skrivit lite om dig på min blogg hoppas att det inte gör något. bara en rolig grej kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 14:30

  #8 Kommentar från Christer Vikström (svar):

  Sköt om dig och ha en fin kväll!
  Vicke
  http://www.vicke.be/m

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 17:47

  #9 Kommentar från Madonnan (svar):

  Tids nog får du…tid! 🙂

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 21:36

  #10 Kommentar från Millas (svar):

  Hej, jo jag vet hur du känner… man vill hinna så mycket o längtar efter egentid..och så avkopplande blogga o kolla in hur andra har det i sin vardag..blir så levande nära…lätt att fastna framför datorn..:)…men just igår tappade jag lusten lite när någon skrev ”hur kan ni lägga ut era barn på internet så utan att fråga?”..har inte ens tänkt tanken på det så..man har ju hemsida/blogg för att man är stolt över de små o vill visa upp dem för sina släktingar typ…men jag blev lite tveksam om jag har lust nåt mer bjuda på mitt liv o ge av mig..det kan tydligen tolkas så himla fel…får väl bli suddiga bilder man knappt kan urskilja i fortsättning…men hela idéen med digitalkamera o blogg faller då för min del..Och id+een om att skriva om träning för att hjälpa sig själv på traven kryddas med lite vackra bilder är inte heller ok tydligen…inget roligt blogga då..eller?!..jag som är känsligt?… Jag tycker det är underbart när folk vågar bjuda lite på sig o dela med sig som du gör…lär man sig mycket av!! KRAM Milla

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 22:53

  #11 Kommentar från puffeltufflan (svar):

  z Z
  z Z z
  (”)_(”)_.-””-.,
  ` _ _ `; -._, `)_
  ( o_, )` __) `-._)

  Kommer in med en nattikram!!*kramas*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 1 februari 2007, klockan 23:31

  #12 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Soulsister: 😉

  Magnus (Ord): Du, din lyckans ost! 🙂

  Hotness: Ska försöka hinna med…!

  Miss J: Jo, MYCKET! Men allt kanske funkar med silvertejp…? 😉

  Rosa: *S*

  Imse Vimse: Ja, jag ska vila sen…när jag hinner…*S*

  Marie-anne: Toppen! Jag hoppas du gör slag i saken…*S*

  Christer Vikström: Tack, detsamma!

  Madonnan: Ja, precis. Sova är inget problem, men att varva ner och VILA är en helt annan sak…! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 februari 2007, klockan 07:59

  #13 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Millas: Alla tycker olika! Tycker inte alls du behöver ta åt dig. Försök att inte ta personligt på bloggen för det är ganska ofta man har olika åsikt. Om det är något du håller med om, så är det ju inte för sent att ändra sig. För mig är detta ämne något som dykt upp med jämna mellanrum sedan jag började blogga, men jag har noga övervägt vad jag själv anser och vart jag står. Som jag skrev i någons kommentar; jag är noga med vad jag skriver och tycker att det jag gör har en poäng, som inte påverkar mina barn negativt. Däremot har även jag sett vissa sidor som jag reagerat negativt på, där jag tycker att man kanske är ”för öppenhjärtlig” med sina nära. Men vem är jag att döma?

  Sedan handlar det mycket om hur man är som person också och hur familjen är i sin helhet. Om du trivs med det du gör, tycker jag du ska fortsätta. Men överväg gärna för- och nackdelar i det du gör. Kram och lycka till!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 februari 2007, klockan 08:03

  #14 Kommentar från Tonårsmorsa:

  puffeltufflan: Söt! Godnatt tillbaka! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 2 februari 2007, klockan 08:04

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.