Guldklimparna! // Tonårsmorsa.

Har varit på besök hos min ena bror. Han  har just  flyttat tillbaka till Uppsala.

 När jag ser hans ungkarlslya, med stilrena möbler, inga oöverstigliga tvätthögar, en hall som inte är fylld av vant- , halsduks och mössor-korgar, (i hans hall står visserligen en riktig MC!!) inga skolbokshögar, inga slängda väskor eller påsar etc… så blir jag nästan avundsjuk.

Att kunna gå där hemma, vecka efter vecka, utan att behöva använda sina få lediga dagar till att stor-städa, tvätta, diska etc…

Men så kommer jag på att jag ju har något som han inte har (ännu) och som faktiskt gör mig glad flera gånger varje dag; nämligen de där som gör att mitt hem aldrig (så länge de bor hemma i alla fall) kommer att vara dammfritt, klädes-högs-fritt etc…

Nämligen mina fyra små guldklimpar!! Jag har ju det jag önskar mig mest av allt redan.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Guldklimparna! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Annica (svar):

  Ja det är den största rikedomen man kan ha!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 februari 2007, klockan 20:11

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Annica: Ja, fast det låter som en klyscha, så är det faktiskt så! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 februari 2007, klockan 20:23

  #3 Kommentar från Soulsister (svar):

  Det vill man inte vara utan…trots att man ibland trampar på legobitar mitt i natten o svär så hela grannskapet hör en.. 🙂

  kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 februari 2007, klockan 21:46

  #4 Kommentar från Liv (svar):

  Så sant!

  Ungarna vill man ju aldrig vara utan!

  Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 februari 2007, klockan 22:12

  #5 Kommentar från kattis (svar):

  Exakt!! Ingen Mc i hallen.. men ett antal stövlar som man snavar in på och tvätttkorgen lika fylld som sist. Om min tvättmaskin blivit påsatt så ofta som jag sätter på den så borde ingen klaga… Meen ingen klagar.. bara tvättt högen som aldrig sinar..
  Thats life, tänk om man inte hade såna ”stora bekymmer”: Vem ska jag få sätta på??

  Kram på dig vännen / Kattis

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 februari 2007, klockan 22:45

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.