Binta Gästbloggar!! // Tonårsmorsa.

Det här är tonårsmorsans äldsta dotter som skriver dårå 😉

Jahapp.. då hare gått ännu en tråkig helg i uppsala.

har inte gjort mycket alls mest legat och slappat och umgåtts med kompisar. As skönt med lov i allafall slipper tänka på skolan & andra vettiga/nyttiga saker….bara tare as luuungt!!

Nu återstår det bara 12 dagar kvar till min 18årsdag (alltså nästa fredag)

härligt härligt! ska ut och fira den i sthlm med vänner och familj.
ska försöka få med mamma (tonårsmorsan) ut på krogen me,  men hon verkar ha bestämt sig för att hon inte ska med, så nu ska jag ta fram min övetalsförmåga dom närmaste dagarna…för det skulle va skit roligt om hon ville hänga med endå. Ni kanske tycker att det är lite konstigt att jag så gärna vill gå ut på korgen på min 18årsdag med en gammal morsa lixom.

men min mamam e as cool och rolig, skulle vilja ha med henne överallt men hon har juhe faktiskt tre andra barn att tänka på så det är lite svårt!!

Hur som helst det händer inte mkt roligt under lovet som jag kan skriva om, längtar bara mest tills på onsdag för då kommer min ÄLSKLIIING hem 😀 (alltså min pojkvän) som då har tillbringat 5 dagar utan mig med en massa killkompisar uppe i dalarna och åkt skidor mm.

på fredag fyller min 5åriga lillebror år och på lörda ska han och jag firas tillsammans med morbröder,kusiner,morfar,syskon,mamma och typ lillebrors 5åriga vänner och min pojkvän och nåra av mina vänner oxå.

så det blir nog kul.

och ikväll (söndag) så ska jag vara här hemma hos mamma käka en massa mat och sedan dra ut med kompisar, har ingen aning om vi ska chilla(ta det lungt, för er som inte kan slang) eller om vi ska festa..eller kankse chillfesta(alltså man festar på ett lungt sätt)…det e juhe trotts allt lungt och själv föredrar jag en chillfest!!..

jahapp mamma e uppe och badar nu (lika bra så hon blir ren & luktar fräscht)…så jag tänkte bara skriva nått, men det e lite tråkigt för hon säger att hon måste godkänna det jag skriver innan ni kan läsa det…

så jag vet inte det här blir väll tråkig läsning eller nått;)…

Förresten nu kom min kompis  så jag ska dra !!

aja take care & ha det så bra

/// Kramar från Bintan 😉

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Binta Gästbloggar!! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Blogginlägget godkänns härmed! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 februari 2007, klockan 15:07

  #2 Kommentar från Vargakvinnan (svar):

  jag hoppas min dotter också säger att hon vill ha med mig överallt sen. ha en skön söndag! kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 februari 2007, klockan 15:29

  #3 Kommentar från Kattis (svar):

  LYCKA! – Vilken lycka att ha en sån fin unge som vill visa upp sin mamma så!
  Vad du har lyckats morsan!

  Kattis

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 februari 2007, klockan 18:16

  #4 Kommentar från Soulsister (svar):

  *ler*
  Söt tjej du har

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 februari 2007, klockan 20:31

  #5 Kommentar från Christer Vikström (svar):

  Jag säger Grattis till dig och din bror redan nu så att jag inte glömmer det sedan.Kämpa på med din övertalning, jag tror att du kan vinna! Ha en härlig dag nu och sköt om dig!
  Vicke
  http://www.vicke.be/m

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 februari 2007, klockan 05:10

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Vargakvinnan: Ja, det är ju en viss komplimang, onekligen! 😀

  Kattis: Ja, fast det är nog bara hon av mina barn som skulle vilja det…*S*

  Soulsister: Hon är toppen!

  Christer Vikström: Ja, så fick hon det sagt också… Att hon har födelsedag, alltså…! *S* Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 februari 2007, klockan 08:14

  #7 Kommentar från Karin (svar):

  BintaFlinta, du är ju bloggproffs! Borde kanske överta mammas blogg? Hehe, skojade bara Fatou! Ska bli kul att ses på lördag! Och äntligen får man ju träffa din kille oxå! Som jag inte kan uttala namnet på, får öva lite innan dess bara! Kram o fundera på vad du önskar dig!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 februari 2007, klockan 09:14

  #8 Kommentar från ”Fröken” Lotta Boestam (svar):

  Hej Binta & ’morsan
  Kul att dottern skriver Blogg hos dig, jättebra faktiskt. Min äldsta vill ha med mig ut också faktiskt, och det är jag både stolt och glad för. Vem trodde det för fem år se’n? Nu är jag ju såå seg på kvällarna så snart lär hon väl ge upp att fråga…
  Binta! Du gick på Hallonets avdelning och du började där precis när jag fick mitt tredje barn, så det var väldigt kort. Din lillasyster och kanske också du gick på Blåbäret när jag jobbbade som mest på avdelningen tvärs över korridoren och våra avdelningar samarbetade en hel del. Du var ohyggligt söt och full i sjutton vill jag minnas!
  /Puss, puss från ”fröken” Lotta

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 februari 2007, klockan 10:59

  #9 Kommentar från Miss J (svar):

  Tja Binta!
  Jag fick sms:et fast jag inte svarade…bara så du vet!

  KrAAAAAAAAAAM Kusse

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 februari 2007, klockan 20:58

  #10 Kommentar från Marie-anne (svar):

  åh det är klart att din mamma ska med ut på krogen. själv var jag på krogen med min 18 åriga dotter och min sons flickvän för ett tag sen. de ville så gärna ha med mig, och jag blev presenterad för alla möjliga 18 åringar. så fatou följ nu med din dotter ut. kram från marie-anne

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 20 februari 2007, klockan 14:05

  #11 Kommentar från Vendettanbettan (svar):

  Trodde man kunde kommentera med tankekraft!*s*
  Hej Binta, vet att ni är en härlig family, visst saknar du lite att bo där?
  Kramar

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 februari 2007, klockan 13:54

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.