Tillfälligt meddelande!

23/3 Nu har sidan tagit form i layouten   och är så gott som färdig, mindre justeringar kommer att ske. Ser Ni några fel så rapportera dem gärna.

Idag har jag också öppnat en gästbok, där Ni gärna får skriva några rader om Ni inte finner något lämpligt inlägg att skriva i.

Det är roligt att se att så pass många följer mina gamla inlägg från starten, juni 2005. Det är en hel del inlägg kvar att lägga in från Msn tiden. Sen ska blogginläggen in från min tid från Aftonbladets blogg också. Det har blivit en hel del inlägg under de 11 månader jag bloggat där 🙂

Stort TACK till ALTER EGO som är en oersättlig hjälp för att bygga upp allt!


Ett litet reklam tips 🙂

Gillar du musikvideos?

Musicbrigade är en unik musikportal med över 1,5 miljon låtar och över 20 000 musikvideos att titta gratis på ! Man kan skapa egna topplistor mm.

Social comments

Loading Facebook Comments ...

20 svar på ”Tillfälligt meddelande!

 1. Superb fin sida, så mycket enklare och stilrenare…
  Kul att man får fortsätta läsa om Uppsalas favvo familjs bravader
  Ha en bra dag

  Kram

 2. Det har varit en helg helg pillande med att få igång siten, inte bara att bygga upp grafiken utan också att bestämma sig för layout. Sen kommer allt redigerande i koder för att få det till svenska ord. Det är åtskilliga sidor att hålla reda på vad gäller kodernas/funktionernas uppbyggnad. Så det lär ta sin lilla tid innan det är helt färdigt.
  Säg gärna till mig om Ni hittar något ställe där det står engelska istället för svenska

  Alma Mater/Alter Ego

 3. oops, ser redan att jag missat här ( required ) men som sagt det är mycket jag inte hunnit gå igenom än, bara inställningarna för textfärger etc. tar sin tid och tid har jag inte i överflöd .. men Rom byggdes inte heller på en dag 🙂

 4. Hej!
  Brukar läsa din blogg och älskar att du verkar ha en så skön inställning till livet 🙂
  Varför lägger du in alla gamla inlägg här?
  Är det inte bara bättre att du bara kör igång på den här bloggen med nya inlägg,
  så att du slipper lägga en massa tid och energi på att kopiera inlägg som du redan har en sida till.
  Du kan ju ha kvar den gamla bloggen och länka till den på den här bloggen så att dina nya läsare
  kan läsa igenom om dom vill.
  Men jag vet ju förstås inte hur det ligger till, du kanske har en plan 🙂

 5. Vb : Ja, visst är hon toppen?!! Kram!

  ~M~: Ja, jag är jätteglad! Kul att du kikade in! 😉

  Sari: Ja, jätteroligt att du fortsätter hänga med! (Försökte komma till din sida härom dagen, men utan att lyckas. Har du stängt ner den? Kram!

  Vicke: Hej hopp! Ingen aning vad Alter Ego använt för program… Ska kolla din sida! Kram!

  Agge: Roligt Agge att du hänger med vidare. Kram!

  Alma Mater & Alter Ego: Som vanligt fattar jag ingenting, tycker allt ser så perfekt ut! But you ´re the expert! Kram!

  Hed: Kul att du gillar bloggen! Ja, det ligger en del i vad du säger, men eftersom detta blir den tredje poratlen jag bloggar på, börjar jag känna att jag skulel vilja ”samla ihop” bloggarna nu när jag har en egen sida, dessutom är det ju praktiskt att kunna lägga bloggar i kategorier, för ibland kan det vara svårt att finna gamla inlägg och särskilt jobbigt är det att hitta dem från Spaces, eftersom de sidorna är så himla tröga! Men under tiden jag lägger in, så kommer jag först att fortsätta blogga på Aftonbladet, för en sakta övergång hit. Troligen kommer jag att blogga på båda ställena (AB och här) första tiden efter att sidan är klar! Men fortsätt bara hänga med, så missar du inget! Kram! 🙂

 6. Aha, jag gjorde nog fel då, jag kommenterade på ett gammalt inlägg. Men det var så bra så det gör nog inget 🙂
  Ett förslag. Det står admin när du skriver något, skulle vara roligare med Tonårsmorsan.
  Kram och kul att du också är här!

 7. Vicke: #4, jag använder verktyget wordpress.org, vilket många förväxlar med
  gratisbloggen wordpress.com.

  Syster Yster #10, jag tror nog det är meningen att man även ska kommentera hennes
  gamla inlägg om man vill 🙂
  Jag tar åt mig att det stod admin som avsändare, har ändrat det nu. Får nog ta på mig alla ev. tekninska fel eftersom Fatou inget begriper själv om detta, det är jag som styr bakom kulisserna vad gäller ’tekninska’ och layoutmässiga saker *s*

 8. Syster Yster: Nej, du gjorde inte alls fel, utan alldelens rätt! Man får kommentera precis vilka inlägg man vill, gamla som nya! Det är ju därför det finns en kommentarsfunktion! 🙂 Tack för båda kommentarerna! Kram!

  Alma Mater & Alter Ego: Nej, du! Jag begriper verkligen ingenting, för jag tycker det ser toppen ut hela tiden, även när du tycker det finns en massa fel! *S* 😉

 9. Gillar layouten på din nya sida skarpt och har följt dig ett tag på Aftonbladet. Ville bara framföra att det är
  väldigt svårt att läsa texterna på denna sida, de trycks ihop på något konstigt sätt.

 10. Mio: Tack för din kommentar, roligt att du följer min blogg. Ja, vi håller på att redigera hela tiden och när det gäller texten så blir den konstig ibland när jag kopierar över den, eftersom jag använde ett annat textformat i en gammal blogg, som inte passar här, jag hoppas att de senare blir bättre och mer lättlästa! Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.