Följ med min blogg från början! // Tonårsmorsa.

I snart ett år har jag bloggat här på Aftonbladet. Innan dess hade jag bloggat nästan ett år på MSN-Spaces. Nu har jag bestämt mig för att starta upp en helt egen sida.

Där kommer jag inte bara att skriva nya inlägg, jag kommer även att lägga in alla mina gamla inlägg och kopiera in alla gamla kommentarer, så det lär dröja en stund till innan sidan är klar, för det tar TIIID att lägga in alla gamla inlägg.

Tills vidare kommer jag köra dubbla bloggar (Här och på den nya sidan) och för er som vill följa med Tonårsmorsa från början, får gärna börja följa med på sidan redan nu. Bloggen hittar du HÄR! Vill du lägga till sidan som favorit så är sidan väldigt enkel att minnas: tonarsmorsa.se

Bara det!!

Alter Ego  har gjort ALLT jobb med sidan och bilderna och jag är skyldig henne mer än ett stort TACK!!

(Visst är sidan fin?!! )

Under min tid på MSN och Aftonbladet har läsarantalet stadigt ökat. Så här ser statistiken ut sedan jag började här på AFTONBLADET:

Jag vill passa på att TACKA alla er som läser min blogg, som kommenterar så fint. Alla er som själva skriver fina, läsvärda bloggar. Jag ska INTE tacka för min tid på Aftonbladet. Ännu i alla fall.  Men jag hoppas att ni som uppskattar min blogg följer med i flytten som kommer att ske sakta och succesivt!

Snart 800 inlägg, snart 10 000 kommentarer, nästan 400 000 sidvisningar (OH MY GOD det är nästan en halv mille…!)  Nästan  4000 sidvisningar de senaste 24 timmarna! TACK till er som hjälper mig att hålla min blogg levande!!

När den definitiva flytten sker, så ska vi tillsammans naturligtvis ha en rejäl flyttfest  och nyinvigning!!

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Följ med min blogg från början! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Linnéa (svar):

  Du har nog fler läsare än vad som syns i statistiken. Själv håller jag koll på alla uppdateringar via rssläsare, och är därför glad att det går att få det från din nya sida också =)
  Keep up the good work!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 17:01

  #2 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Linnéa: TOPPEN! Blir jätteglad att du ”hänger med”. Särskilt roligt är det att få kommentarer från olika portaler och inte bara från den man själv ”tillhör”! Kraaaam! P.S. Visst är nya sidan fin?!! D.S.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 17:05

  #3 Kommentar från Vendettanbettan (svar):

  Kommer ihåg så väl ditt förra jubileum, nu är det bara si och så många dagar kvar, minns du.Sen fick vi kontakt.
  Kramar till er allihopa!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 17:08

  #4 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Vendettanbettan: Ja, sedan minns jag att du trodde det var till en festival jag räknade ner… *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 18:05

  #5 Kommentar från MissMessedUp (svar):

  Slå ihop alla dina härliga inlägg och skicka in det till ett bokförlag! Jag hade köpt boken, promise! 😀

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 20:01

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  MissMessedUp: Det var fint att höra, men det gäller ju att få bokförlagen att nappa också…! Kram!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 20:34

  #7 Kommentar från Kattis (svar):

  Jag hänger med!!!

  Kram / Kattis

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 12 mars 2007, klockan 21:21

  #8 Kommentar från Soulsister (svar):

  Ser fram emot festen!
  Klart jag hänger med, har redan lagt upp den nya länken 😉
  kraaam

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 13 mars 2007, klockan 09:34

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.