Det går bara utför nu… // Tonårsmorsa.

Efter att inte ha druckit alkohol på några år, (det är helt enkelt inte min GREJ, klickbar länk) så börjar det gå rejält utför med mig nu…

Förrförra helgen (Fredagen) var jag ute med mina arbetskamrater och lyckades faktiskt hälla i mig 4 (!!) San Francisco. Lagom tills jag höll på att bli rejält rund under fötterna, tog jag mig i kragen, slängde in mig själv i en TAXI och kom hem så prydligt och väl.

Förra Söndagen, var det så dags igen…! Efter jobbet var jag och träffade en f.d. kollega. Med så ”farligt sällskap” lyckades jag i alla fall hälla i mig EN San Francisco, men det räckte för att jag skulle bli så där lagom fnittrig…

Så nu tycker jag i sanningens namn att jag festat runt lite väl mycket!! Jag brukar säga att jag dricker alkohol en gång var 3:e-4:e år, men med två gånger på drygt en vecka, borde det innebära typ 6-8 ”vita år”…

Eller ska jag satsa på 3-4 år igen, för att hålla ”andan uppe”?   Hur som helst, så kan jag kallt konstatera att det bara går utför nu…

Tonårsmorsa http://fatou.se

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Det går bara utför nu… // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Daniel Brahneborg (svar):

  Jag sitter och smuttar på precis en sådan just nu. Klart underskattat drink.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 16 mars 2007, klockan 23:46

  #2 Kommentar från BluePrint (svar):

  Så länge du inte tappar kontrollen så är det ganska lungt tycker jag. Du känner ju själv att du dricker mer än vanligt, men jag tycker det är onödigt att hålla upp i 3-4 år bara för sakens skull. Jag är inte mot drickande, och dricker ibland själv, men jag kan förstå att en del folk inte känner att det är deras sak. Men jag ser inte varför man inte skulle kunna ta en San Fransisco nån gång i månaden eller varannan månad, för att man tycker att det är gott helt enkelt. Det är ju som att säga att man skulle sluta äta godis ibland bara för att det innehåller socker. Jag tror att alla kan inse att godis varje dag inverkar dåligt på hälsan, och så också alkohol, men såvitt jag vet, så gör en godisbit varje lördag inte mycket varken till eller från, så varför skulle en eller två drinkar varannan månad göra det.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 01:26

  #3 Kommentar från smultronkiwi (svar):

  Bara du har roligt så ska du inte belasta dig med dåligt samvete. Ibland kan det vara skönt att släppa på kontrollen. Nu menar jag inte att man nödvändigtvis ska dricka alkohol för att släppa loss. Men det är heller inte hälsosamt med ånger och annat negativt som stör.

  Go ´natt.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 01:27

  #4 Kommentar från Christer Vikström (svar):

  Ja, nu får du passa dig så att det inte blir en ful ovana! Sköt nu om dig och ha en trevlig helg!
  Vicke
  http://www.vicke.be/m

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 07:48

  #5 Kommentar från SingleStar (svar):

  Aj aj aj, ja, det går utför med enorm hastighet, allkohol är överskattat.

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 07:56

  #6 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Daniel Brahneborg: Ja, visst är den?! Kul att du dricker just den, trodde annars att det mest var tjejer som drack så söta drinkar. Men du kanske också vill bli söt? *S*

  BluePrint: Nu skrev jag inlägget med lite ironi, även om undertonen är sann och de faktiskta omständighetern. Men sanningen är den att förtärande av alkohol egentligen inte ger mig något. Bl.a. för att jag är ganska ”rädd” för alkohol och dess verkningar. Klart jag fattar att det inte är någon skada att dricka några drinkar vart 3-4:e år, men jag har inte heller behov av att dricka mer och är rätt nöjd med det! Fast våga inte säga att för mycket godis är skadligt!! *S*

  smultronkiwi: Nej, jag har inte den mista lilla ånger, men jag är väldigt rädd för alkoholens beroende och inverkan på människor…! Kram!

  Christer Vikström: *S* Ja, det kan ju bli en ful ovana! 😉 Kram!

  SingleStar: *S* Ja, precis! Nej, allvarligt talat, så håller jag med. Alkoholen är överskattad i sig, men i

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 10:03

  #7 Kommentar från Tonårsmorsa:

  SingleStar: *S* Ja, precis! Nej, allvarligt talat, så håller jag med. Alkoholen är överskattad i sig, men ibland kan jag faktiskt sakna det där ”sociala drickandet” typ ett glas vin till maten. Men jag skulle antagligen inte ens kunna njuta av maten om jag var ”tvungen” att tvinga i mig ett glas vin också… *Asg*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 10:04

  #8 Kommentar från Grynboll (svar):

  Herregud människa! Det blir torken snart…

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 14:32

  #9 Kommentar från Tonårsmorsa:

  Grynboll: 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 17 mars 2007, klockan 15:44

  #10 Kommentar från Dorona (svar):

  så länge du känner att du vill det och mår ok av det så är ju ingen skada skedd. Man lever kanske bara 1 gång därför ska man aldrig begränsa sig för mycket. Kram

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 mars 2007, klockan 21:01

  Svar från Tonårsmorsa:

  Ja, det ligger nog något i det! Men alkohol i sig ger mig inte så mycket, så det brukar räcka sådär…! *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 mars 2007, klockan 06:39

  #11 Kommentar från puffeltufflan (svar):

  Du är en förtappad kvinna, hehe

  jag själv dricker inte heller speciellt stora mängder.
  Den 35 mars blir det ett år sen jag drack sist…
  inte saknar jag det alls heller…
  blir så bakis och har små barn som ska sköta dan efter så det är inte värt, hehe

  Ha det gott!

  Kramas!

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 18 mars 2007, klockan 21:07

  Svar från Tonårsmorsa:

  *S* 35:e Mars? Har du en egen almanacka, Puff? *S* Nej, det finns annat att lägga tiden och pengarna på än att dricka och kurera sig från baksmälla! 😉

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 19 mars 2007, klockan 06:40

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.