Jag kan visst rappa på Skånska!! // Tonårsmorsa.

…och JO, jag hävdar fortfarande (på fullaste ALLVAR!!) att jag (trots den Norrlänning jag anser mig vara av födsel, hejdad ovana, i själ och hjärta) att jag kan rappa på Skånska!! (klickbar länk, förstås!)

Och mitt ord gäller, tills någon bevisat motsatsen!!

Tonårsmorsa http://fatou.se  (För att komma till min nya sida manuellt så skriver du bara in adressen: tonarsmorsa.se eller om du vill lägga in den som favorit så skriver du bara in: http://fatou.se )

Social comments

Loading Facebook Comments ...

1 svar på ”Jag kan visst rappa på Skånska!! // Tonårsmorsa.

 1. Inkopierade kommentarer:

  #1 Kommentar från Eva S (svar):

  Mycket roligt inlägg *L*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 mars 2007, klockan 20:45

  Svar från Tonårsmorsa:

  Ja, och ingen annan än min dotter har sagt emot mig… Ännu… *S*

  Olämpligt? Tipsa moderator!Skrivet 21 mars 2007, klockan 20:52

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

No Trackbacks.